Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 249 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δεν είχα γράψει κριτική για την προσποιητά ευγενική δημιουργούσα στην αρχή κλίμα οικειότητας και άνεσης Ιβάνα αλλά είχα γράψει αναλυτικά στο θρεντ.
Κακώς γιατί οι σελίδες στο θρεντ προσπερνιούνται αλλά οι κριτικές μένουν, μπας και σωθεί κανένας που είπε και ο oxi_o_nwntas.

24/6/2009.Η γνωστή Ιβάνα από Αλκαμένους.Ενώ την πήδαγα πισωκολλητό, στα 5-6 λεπτά, γύρισε το κεφάλι της πίσω προς εμένα για να βλέπω όλη την ξυνίλα της και με έναν ψυχροπολεμικό ξυνό χρωματισμό φωνής και ένα υφάκι δυσαρέσκειας, αναφώνησε:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!".ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!.Κοιτάω το ρολόϊ μου, 5-6 λεπτά είχαν περάσει.
Πριν είχε επιχειρίσει να βάλει φυσικά λανθασμένα την καπότα ανοίγοντάς την με τα δάκτυλα σαν σακούλα ψώνιων για να την φορέσει καπάκι πλήρους αέρα στον πούτσο.Την σταμάτησα και έφαγε τον πολύτιμο γι'αυτήν χρόνο να βάλει την δεύτερη (δική μου) καπότα με το στόμα,αυτή τη φορά σωστά,αεροστεγώς, ενώ μου έκανε κατήχηση οτι "εσείς οι άντρες δεν ξέρετε να βάζετε την καπότα!!!".ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!
Προκαταρκτικά μηδέν.Μετά από δική μου προτροπή έκανε κάποια ψόφια-ανύπαρκτα.
Φυσικά δεν σήκωνε πολλά η υπόθεση...Ήταν η δυσάρεστη περίπτωση που την πουτάνα την βάζεις ΑΜΕΣΩΣ στα τέσσερα να μην την βλέπεις, να μην σε ξενερώνει περισσότερο και αυτοσυγκεντρώνεσαι για να την γαμήσεις πισωκολλητό.Στην αρχή στήθηκε καλά στα τέσσερα (στη άκρη του κρεβατιού).Τον βάζω και αυτοσυγκεντρώνομαι σκεπτόμενος φυσικά μια άλλη κοπέλα.ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΣΚΑΤΟΚΑΡΓΙΟΛΑ!!!:Αμέσως ανασηκώνει τον κώλο της για να μην τον βάζω όλο μέσα και να μην ζουλάω τα κωλομέρια της.Ψεύτικο γαμήσι, κοροϊδία!!!.

Προμελετημένες δόλιες κινήσεις!.Επαγγελματικοί αυτοματισμοί:Καλή αρχή όλο ευγένεια και οικειότητα για να σου υποβάλλει την ιδέα οτι ΔΕΝ θα φταίει αυτή γι'αυτό που θα επακολουθήσει και μετά σταδιακό ξενέρωμα μέχρι το τελειωτικό ξενέρωμα:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά!!!"
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ:"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ" με το γνωστό ψυχροπολεμικό
ύφος!!!.Κατ'ευθείαν τη βάζω να μου ρουφήξει τ'αρχίδια πριν ολοκληρώσει την σκατοκουβέντα της για να μην ξενερώσω κι άλλο και χύνω.
Μετά απ'όλα αυτά είχε το θράσος η δόλια καργιόλα στην ψυχή να με χαιρετήσει φιλικά σαν να μην συνέβει τίποτα!!!

Μετά από λίγες μέρες πέρασα από το μαγαζί στην βόλτα μου, ήταν πάλι η Ιβάνα,φυσικά δεν με γνώρισαν και ρώτησα την τσατσά σκοπίμως:"Για πόσα λεπτά είναι;"
"5-7 λεπτά" απάντησε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Ιβάνα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια