Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 26 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη εχθές το απόγευμα όπως έγραψα και στην ενημέρωση κατά της 19:00. Το συγκεκριμένο κατάστημα παρουσιάζει το πλεονέκτημα της άνετης στάθμευσης. Η Άντζελα ήταν παλιά γνωστή από την περιοχή της Διδύμου. Πρόκειται για ώριμη κυρία 45 ετών με μέτριο στήθος (πάντα για τα δεδομένα μου). Εντύπωση έκανε η γριά τσατσά (αλλοδαπής προελεύσεως αν και δεν φαινόταν καθόλου παρά μόνο από την ομιλία) η οποία ήταν ιδιαίτερα καθαρή. Συγκεκριμένα πήρε το μαξιλάρι και το τίναξε ενώ τίναξε σεντόνι, αρωμάτισε το χώρο και καθάρισε τον νιπτήρα. Για να είμαι ειλικρινής μπήκα στο μαγαζί και αρχικά έφυγα. Λίγα βήματα μετά την εξώπορτα συνειδητοποίησα ότι η Άντζελα είπε στην τσατσά ότι την ξέρω και αχνοθυμήθηκα ότι παλαιότερα την είχα πάρει 3-4 φορές και είχα μείνει ικανοποιημένος. Έτσι επέστρεψα. Η Άντζελα ξεκίνησε με φιλιά στο λαιμό στο αυτί και σε κάθε μία ρώγα. Είναι ιδιαίτερα δεκτική σε χάδια και φιλιά στο στήθος. Μόλις φόρεσε το σκούφο άρχισε μια επαγγελματικότατη πίπα ενώ επέτρεπε χάδια στο γατάκι της και συγκεκριμένα στην κλειτορίδα. Δυστυχώς δεν συγκρατήθηκα και στην πίπα επάνω ή οποία ήταν διάρκειας τουλάχιστον 5 λεπτών τελείωσα. Η Άντζελα συνέχισε το ηδονικό της παιχνίδι (αυτό που μας ξετρελαίνει) για περισσότερο από ένα λεπτό και όταν τον ξεζούμισε κυριολεκτικά σηκώθηκε. Γενικά μιλάμε για ένα άριστο τελείωμα πίπας και συνιστάται ως εμπειρία για μία φορά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2008
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Σεβαστός
35
Πόντοι:
1.230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού