Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240323
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παροτι ειμαι μεγαλος θαυμαστης του Μεταξουργιου,επειδη δεν βρηκα παρκινγκ και τσαντιστικα ανηφορισα προς Φυλης μερια..Ουτε εκει παρκινκγ,το αφησα στην Λιοσιων και πηγα με τα ποδια..Μπηκα περιπου σε 10 σπιτακια καθως εριξα και μια ματια στο studio 104 αλλα δουλευε μια καινουργια κοπελα(ΝΤΑΙΑΝΑ) που δεν αξιζε ..Απογοητευμενος απο το επιπεδο που εχει πεσει στην Φυλης(εχω να παω 1,5 χρονο) γυριζοντας πισω λεω να ριξω και μια ματια στο εν λογω οικημα καθως την τελευταια φορα που το ειχα επισκευτει ειχα μεινει ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..Μπαινω μεσα,βγαινει η τσατσα(η ξανθια κυρια που πρεπει να ειναι ελληνιδα)ευγενεστατη,μου λεει "κατσε η κοπελα ειναι στο δωματιο"..Περιμενω και μολις βγαινει η κοπελα επαθα πλακα,καθως ηταν η ιδια που ειχα ξαναπαει πριν απο 1,5 χρονο..Καμια σκεψη δεν περναει απο το μυαλο μου,εκτος απο το να δωσω το 20αρικο και να μπω..Περιμενω 10 λεπτα μεχρι να αδειασουν δωματια και μπαινω..Μετα απο κανα 10λεπτο σκαει η Χριστινα και χορευε μπροστα στην πορτα και αναβοσβηνε το φως..Ηδη ειχα αρχισει να απογειωνομαι,μετα ερχεται στο κρεβατι,με καβαλαει και ετριβε το κωλαρακι,με γυρισμενη την πλατη προς εμενα πανω στο εργαλειο μου..Μετα εκανε το ιδιο και γυρισε φατσα προς εμενα και αρχισε τα φιλια στο λαιμο,γλυψιμο στα αυτια και στις ρογες Μου λεει μετα"κατσε στα γονατα να κανουμε ισπανικο,το οποιο το τιμησα δεοντος,παροτι το στηθος της δεν ειναι και μεγαλο..Μετα βαζει ζελατινα,γυρναει 69 και ξεκιναει πιπα.(στο 69 δεν εγλειψα).Εν συνεχεια κρεμα,ανεβαινει πανω στο εργαλειο μου καθως συνεχιζε να με φιλαει στο λαιμο..Μετα στα 4 και καταθεση ιεραποστολικο με αυτην να με αγκαλιαζει σφιχτα και να μην να με αφηνει να βγω παρολο που εχω τελειωσει..συζητηση 2 λεπτα μεχρι να ντυθει και αποχωρηση..Η κοπελα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην περιοχη(την συγκεκριμενη στιγμη)..καλα βιολια..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού