Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Επισκέφθηκα το εν λόγω σπιτάκι χτές το βράδυ κατά τις 21:00. Δεν θα αναφερθώ ούτε στην εμφάνιση αλλά ούτε στις υπηρεσίες της κοπέλας, αλλά δυστυχώς σε κάτι πολύ πιό δυσάρεστο και σοβαρό.

Τεσπα, ζήτησα να δω τα χαρτιά της κοπέλας από τη νομαρχία τα οποία πιστοποιούν ότι είναι υγιής. Ο λόγος: επειδή μου άρεσαν οι υπηρεσίες της ώστε να γινόμουν τακτικός πελάτης και επειδή γενικά έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (το προφυλακτικό δεν αναιρεί όλους τους κινδύνους ως γνωστόν-πχ διαπίστωσα μετά το τέλος της πράξης πως ενω μου παιρνε πίπα το μουνί της ακουμπούσε σε ένα σπυρί πάνω στην κοιλιά μουτο οποίο πριν καμιά ωρα ειχα σπάσει).

Η απάντηση που πήρα μέσα στην ειρωνεία ήταν "φέρε μας και εσύ τα δικά σου". Τεσπα λέω τσατσά και πουτάνα θα προσβλήθηκαν. Δίνω τόπο στην οργή και επειδή γενικα κάνω τακτικά εξετάσεις για ΣΜΝ πετάγομαι μέχρι σπίτι και όσο απίστευτο και αν σας φανεί τους τα πηγαίνω. Η τσα2 όπως ήταν φυσικό με κοίταγε σαν εξωγηινος και μου λέει ΟΚ θα πω στην κοπέλα να στα δείξει αφού βγεί από το δωμάτιο. Βγαίνει που λέτε το μαλακισμένο και μου λέει "αφου δεν είσαι μπάτσος δεν στα δείχνω και αν δεν με πιστεύεις δεν σε θέλω για πελάτη".

Σημειωτέον αναφέρω πως καθόλη τη διάρκεια των "συζητήσεων" ήμουν μέχρι ηλιθιότητος ευγενικός και με τις 2....

Έχουμε ξεφύγει πλήρως??? Πως την έχουν δει ορισμένες??? Μήπως τελικά κάποιες δεν περνάνε καθόλου γιατρούς και μας δουλεύουν ψιλό γαζι???? (χειρότερο σενάριο) Η απλά δεν ξέρουν την έννοια σεβασμός στον πελάτη( καλύτερο σενάριο).

Σε κάθε περίπτωση ένα καλό μαύρισμα σε τετοιες τυπισσες θα είναι ότι καλύτερο...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Ενεργό Μέλος
27
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού