Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 192 10
Μπουρδέλα
190816
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επισκεψη την περασμενη παρασκευη μετα τις 12 το μεσημερι!
Αφού σαλοναρει η συμπαθης μελαχροινη κοπελα κι αφου ρωταω την τσατσα πως την λενε,μολις αποκρινεται ,λεω εδω ειμαστε!!
Επιζητουσα κατι εγγυημενο κι αφου θυμομουν καλα λογια για την συγκεκριμενη,σκαω το 20αρι.
Ερχεται κι η κοπελα στο δωματιο με την σειρα της,πολυ ευδιαθετη και καυλιαρα!
η Βικτωρια ειναι μελαχροινη κοπελα 21ετων απο τη Ρωσσια με συμπαθητικο προσωπο,ωραιο λεπτο κορμι και μικρο βυζακι με καυλερη ρωγα!
Ξαπλωνει διπλα μου στην αρχη πολυ χαλαρα και με χαιδευει στα επιμαχα σημεια και εξερευνει με τη γλωσσα της το σωμα μου και το λαιμο!
Στη συνεχεια προφυλακτικο και αρκετα καλη πιπα με φουλ deepthroat και επιδεξιο χτυπημα της γλωσσας της στα επιμαχα σημεια.
Στο σεξ πολυ θερμη και υπακουη,με φιλια σε προσωπο,λαιμο κτλ εκατερωθεν!
Αφου ειχε περασει κανα 15λεπτο μου ειπε να συντομευω,οπως και εκανα...Δεν με χαλασε καθως δεν εχω την απαιτηση να κατσει και μιση ωρα!
Όπου την ξαναβρω,θα την παρω οπωσδηποτε!!!
Αφού σαλοναρει η συμπαθης μελαχροινη κοπελα κι αφου ρωταω την τσατσα πως την λενε,μολις αποκρινεται ,λεω εδω ειμαστε!!
Επιζητουσα κατι εγγυημενο κι αφου θυμομουν καλα λογια για την συγκεκριμενη,σκαω το 20αρι.
Ερχεται κι η κοπελα στο δωματιο με την σειρα της,πολυ ευδιαθετη και καυλιαρα!
η Βικτωρια ειναι μελαχροινη κοπελα 21ετων απο τη Ρωσσια με συμπαθητικο προσωπο,ωραιο λεπτο κορμι και μικρο βυζακι με καυλερη ρωγα!
Ξαπλωνει διπλα μου στην αρχη πολυ χαλαρα και με χαιδευει στα επιμαχα σημεια και εξερευνει με τη γλωσσα της το σωμα μου και το λαιμο!
Στη συνεχεια προφυλακτικο και αρκετα καλη πιπα με φουλ deepthroat και επιδεξιο χτυπημα της γλωσσας της στα επιμαχα σημεια.
Στο σεξ πολυ θερμη και υπακουη,με φιλια σε προσωπο,λαιμο κτλ εκατερωθεν!
Αφου ειχε περασει κανα 15λεπτο μου ειπε να συντομευω,οπως και εκανα...Δεν με χαλασε καθως δεν εχω την απαιτηση να κατσει και μιση ωρα!
Όπου την ξαναβρω,θα την παρω οπωσδηποτε!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού