Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 236 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήδη άλλοι έχουν γράψει γι' αυτή την κοπέλα και θα έφτανε μόνο να πω πως ναι , είναι όλα αλήθεια - τέτοιο κορίτσι δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε , όχι μόνο στη Φυλής με 20 ευρώ αλλά ούτε και σε στούντιο με 100... Δεν πρέπει να μείνει κανένας χωρίς να πάει,τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τις χρυσώνουμε μπας και παραδειγματιστεί και καμία ακόμη. Βέβαια,τη Χριστίνα ίσως και πάλι να μη τη φτάσουν γιατί η κοπέλα το κατέχει από τη φύση της.
Έκανα την επίσκεψη προχθές Τρίτη και περίπου πέντε το απόγευμα. Όταν βγήκε από το δωμάτιο και την είδα , είπα μέσα μου: Να και μία φορά που οι κριτικές βγαίνουν αληθινές στην εμφάνιση. Πρόκειται για μία ψηλή σχετικά κοπέλα (φοράει και τρομερά τακούνια) , λεπτή,με καταπληκτικά πόδια και ωραίο κωλαράκι. Το στήθος της (είχα διαβάσει πως έχει κάνει επέμβαση)είναι επίσης πολύ καλό και ταιριαστό με το σώμα της. Αν μου επιτρέπονταν θα τη βαθμολογούσα με 9 (είμαι πολύ απαιτητικός στην εμφάνιση). Εκεί που θα έβαζα άνετα δέκα είναι η συμμετοχή της. Αν και ήμουν ψιλοχάλια,αυτός ο κορίτσαρος με απογείωσε! Δικαιώνονται απόλυτα οι προηγούμενες κριτικές που λένε πως είναι σαν να είσαι με το κορίτσι σου και βάλε. Δεν ξέρω με τι θα έπρεπε να βαθμολογήσω τη σχέση απόδοσης-τιμής,αφού με τέτοια διάθεση,με τέτοια κόλπα και νάζια,με τέτοια επιμονή να σε κάνει να φύγεις απόλυτα ευχαριστημένος και όλα αυτά με είκοσι ευρώ,η βαθμολογία της θα έπρεπε να εκτοξευτεί σε αστρονομικά νούμερα!
Κλείνοντας,επαναλαμβάνω:Μη κάνετε τέτοιο έγκλημα και στερήσετε από τον εαυτό σας τέτοια εμπειρία.Σε μπουρδέλο δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού