Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σήμερα 30/10/09 κατά τις 4 το απόγευμα μετά από πολλές αναφορές συναγωνιστών αποφάσισα να πάω για κατάθεση στην Αντριάνα.
Πηγαίνοντας λοιπόν στην εν λόγο περιοχή στον δρόμο έπιασε βροχή και όπως ήμουν ντυμένος καλοκαιρινά με κοντομάνικο και σκούτερ (γι’ αυτό και 10 στο παρκινγκ) σκέφτηκα να γυρίσω πίσω, μετά από σκέψη όμως και επειδή θέλω αρκετές μέρες να επισκεφτώ την εν λόγο κυρία (περί αυτού πρόκειται) αλλά δεν έχω βρει τον χρόνο, όλο κάτι συμβαίνει την τελευταία στιγμή και το αναβάλω, οπότε λέω δεν γαμιαίτε φοράω ένα αδιάβροχο που έχω πάντα μαζί μου και συνεχίζω, όμως η βροχή και το κρύο που έκανε με έκαναν μούσκεμα και τουρτούριζα χωρίς υπερβολές, (είμαι δε από αυτούς που αργούν πολύ να βάλουν χειμωνιάτικα) φτάνω κάποια στιγμή στον προορισμό μου ελπίζοντας να την βρω εκεί και να μην έχει σχολάσει επειδή δουλεύει πάντα πρωινά απ’ ότι έχω διαβάσει, κατεβαίνω από το σκούτερ εντελώς μούσκεμα το νερό έτρεχε από το αδιάβροχο μπαίνω μέσα μαζί με κάποιον άλλον συνμπουρδελιάρη ακούω την τσα2 να λέει η Αντριάνα είναι και τα σχετικά αλλά είναι στο δωμάτιο περιμένετε να την δείτε.
Έβγαλα το αδιάβροχο και περίμενα κάνα πεντάλεπτο το αδιάβροχο είχε κάνει λιμνούλα από τα νερά εκεί που περίμενα έρχεται η κοπέλα μεγαλούτσικη μεν κορμάρα δε με τα σημάδια του χρόνου εμφανή επάνω στο πολύ καλό ακόμα σώμα της με το πού με βλέπει λέει ο κύριος από εκεί δεν πληρώνει ο άλλος φεύγει εγώ μπαίνω στο δωμάτιο έρχεται πίσω μου παίρνει μια καρέκλα που ήταν στο δωμάτιο την βάζει κάτω από το αιρκοντίσιον μου παίρνει το αδιάβροχο από την κρεμάστρα και το βάζει στην καρέκλα για να στεγνώσει.
Όλα αυτά πριν καν πληρώσω την τσα2, έφυγε από το δωμάτιο έρχεται η τσα2 δίνω το εικοσάευρο δεν έκανα χρήση της προσφοράς και αρχίζω να γδύνομαι, έρχεται μετά από λίγο η Αντριάνα με αγκαλιάζει για να με ζεστάνει εγώ δεν την πιάνω γιατί τα χέρια μου είναι παγωμένα μου λέει τι κάνεις εκεί πιάνει τα χέρια μου τα βάζει ανάμεσα στα μπούτια της για να ζεσταθούν και αρχίζω σιγά σιγά να την χαϊδεύω κι εγώ με αρχίζει στα φιλιά από επάνω μέχρι κάτω μέχρι που φτάνει στον πούτσο, τον φιλάει γλύφει αρχίδια κάνει μια βαθειά πίπα ακάποτη οπότε κάποια στιγμή την σταματάω γιατί ήμουν έτοιμος να χύσω με ρωτάει πώς θέλω να συνεχίσουμε και μου λέει το κορυφαίο κάνε ότι θέλεις και μετά αν θέλεις μπορείς να τον βγάλεις και να χύσεις στο στόμα μου τρελάθηκα, βέβαια δεν το έκανα έχυσα όπως ήταν επάνω μου έχωσα την μούρη μου στις βυζάρες της μου τον στράγγιξε καλά με το μουνί της και μετά σηκώθηκε με χάιδεψε με φίλησε και πριν φύγει μου είπε ότι ήμουν ο τελευταίος της για σήμερα.
Ντύθηκα και έφυγα ικανοποιημένος για να φάω την υπόλοιπη βροχή μέχρι να γυρίσω πίσω, ευτυχώς η βροχή είχε ελαττωθεί κι έτσι δεν έγινα πάλι παπί στο σκουτεράκι.

Κάνω αυτή την ανάλυση αφ’ ενός για να δείξω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σέβονται τα χρήματα που παίρνουν κάνοντας μια όποια εργασία και αφ’ εταίρου για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι δεν είναι όλες ξεπέτες για να σου πάρουν τα φράγκα. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν σε μικρότερη ηλικία πως θα συμπεριφερόταν, δεν την ήξερα τότε αλλά πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει σε τέτοιο βαθμό στον χαρακτήρα του.

Υ.Γ. Να τα βλέπουν αυτά και να τα διαβάζουν αυτά τα περίφημα city tours girls τα οποία έρχονται μας τα παίρνουν χοντρά και από παροχή υπηρεσιών μηδέν.

Να είσαι καλά κοπέλα μου και να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη να ικανοποιείς αυτούς για τους οποίους εργάζεσαι να είσαι τόσο ευσυνείδητη με τους πελάτες σου και να τους κάνεις περισσότερους έκανες άλλον έναν πολλά φιλιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού