Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 98 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη προ 10ημέρο στο σπιτάκι. Αναθεμα την αλλγή τηλεφώνου που έκανα και δεν είχα ιντερνετ για 10 μέρες.
Ήμουν εκεί κατά τις 11:30 το βράδυ και σπρώχνοντας την πόρτα αντιλαμβάνομαι οτι ήταν κλειδομένα. Εμφανίζεται η Εμμανουέλα (η πόρτα έχει παραθυρο) από το σαλονάκι της τσατσας με ένα μπουρνούζι και μου λέει γλυκίτατα σε 5 λεπτά. Την κάνω και πάω δίπλα, αλλά την απόφαση την είχα είδη πάρει. Κατα βάθος γουστάρω να είμαι ο πρώτος την βάρδιας γιατί ξέρω οτι η γκόμενα θα έχει στενο και καθαρό μουνάκι.Επίσης η γκόμενα δεν έχει δικαιολογία οταν της λες να σε καβαλήσει και να κάνει παιχνίδι (σσ οι πιο πολλές λένε είμαι κουρασμένη κτλπ).
Επιστρέφω με το που ανοίγει το μαγαζί και μπαίνω κατευθείαν στο δωμάτιο.
Η Εμμανουέλα Είνα μετρίου αναστήματος πολύ λεπτή με στητό στηθάκι και μακρύ ξανθό μαλλί. Μπιμπελό θα το έλεγα.
Με το που μπαίνει στο δωμάτιο ήταν ομιλιτικότατη, τι κάνεις, πως είσαι, απο που είσαι. Ξαπλώνουμε και πήγα να ξενερώσω βλέπωντας την να προσπαθεί να βάλει καπότα στην πεσμένη πουτσα μου. Ευτυχώς το διαχειρίστηκε καλά βάζοντας σχεδόν την καπότα με το στόμα.
Μετα από 2λεπτη και συμπαθή πίπα την ανέβασα από πάνω. Έκανε καλά κουνήματα, αλλά δεν έκατσε και πολύ. Την γυρίζω στα 4 και μου ζήτησε να είμαι ευγενικός με το γατάκι της. Ήταν αρκετά σφυχτό θα έλεγα και έκανα μεγάλη προσπάθεια για να το σεβαστό. Αλλά δεν τα πολυ-κατάφερα. Από συμμετοχή αρκετά καλή με ψιλοβογκητά, αρκετά καβλωτικά και πιστευτά.
Θα την συνηστούσα ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Σεβαστός
61
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια