Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 159 10
Μπουρδέλα
165590
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Μαρία , όπως ανέφερε ο φίλος Maxitis , έχει επιστρέψει από την προηγούμενη εβδομάδα.
Σήμερα το πρωί την επισκέφτηκα for old times sake . έχει σπάσει λίγο το πρόσωπο και 'εχει πάρει λίγα κιλάκια που μάλλον της πάνε..
πήγα πρωί= όλα τα δωματια γεμάτα και 4 ατομα στην αναμονή / Όταν έφευγα τα ίδια και 6 ατομα αναμονή Ο χώρος καθαρός .
Η Μαρία πάντα ευχάριστη- Πάντως μου φάνηκε πιο συγκρατημενη από παλιά + λιγοτερο ομιλητική
Ως λόγο της απουσίας της μου είπε φεύγοντας " Ημουν έξω και .. κολλησα" Τώρα, τι σημαίνει αυτό, και σε σχέση με καποιες ανησυχίες
που διατυπώθηκαν εδω .. το αφήνω στην κρίση σας/ αν ξέρει κάποιος όντως / ας το αναφέρει
Να συμπληρώσω ότι κάνει πάντα το γνωστό προγραμματάκι της ,
στοματικό με , μετά μόνη της από πάνω, μετά στάση όπως θέλεις και φινίτο
και ότι θα είναι πάντα εκεί- στο 8α= πάνω , τα πρωινά
(δεν ξέρω ακριβώς από τι ώρα- υποθέτω από νωρίς διότι εκεί άρχιζε πάντα από 9- 9.30 το πρωί)
Σήμερα το πρωί την επισκέφτηκα for old times sake . έχει σπάσει λίγο το πρόσωπο και 'εχει πάρει λίγα κιλάκια που μάλλον της πάνε..
πήγα πρωί= όλα τα δωματια γεμάτα και 4 ατομα στην αναμονή / Όταν έφευγα τα ίδια και 6 ατομα αναμονή Ο χώρος καθαρός .
Η Μαρία πάντα ευχάριστη- Πάντως μου φάνηκε πιο συγκρατημενη από παλιά + λιγοτερο ομιλητική
Ως λόγο της απουσίας της μου είπε φεύγοντας " Ημουν έξω και .. κολλησα" Τώρα, τι σημαίνει αυτό, και σε σχέση με καποιες ανησυχίες
που διατυπώθηκαν εδω .. το αφήνω στην κρίση σας/ αν ξέρει κάποιος όντως / ας το αναφέρει
Να συμπληρώσω ότι κάνει πάντα το γνωστό προγραμματάκι της ,
στοματικό με , μετά μόνη της από πάνω, μετά στάση όπως θέλεις και φινίτο
και ότι θα είναι πάντα εκεί- στο 8α= πάνω , τα πρωινά
(δεν ξέρω ακριβώς από τι ώρα- υποθέτω από νωρίς διότι εκεί άρχιζε πάντα από 9- 9.30 το πρωί)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2008
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού