Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 62 10
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθεσινη επισκεψη γυρω στις 9! Ενω περπαταω τη φυλης σε καθε τσαρκα προσπερνουσα αυτο το σπιτι γιατι ετσι οπως το εβλεπα νομιζα οτι θα εμπαινα σε καμια κατακομβη! Τελικα μπηκα και δεν επεσα εξω! Καθως μπαινεις κανεις κανα δυο μετρα σε εναν στενο διαδρομο και οταν βρεθεις στο σαλονι νομιζεις οτι σε πνιγει το ταβανι! Τεσπα! Τσα2 και κοπελα εμφανιστηκαν μαζι! Με το που ειδα την Αννα δεν το σκεφτηκα καθολου! Κατευθειαν εδωσα τα λεφτα λογω του χαμογελου που εσκασε και λογω το οτι παντα ηθελα να γαμησω ενα petite πουτανακι! Η εμφανιση Αννας για τα δικα μου κριτηρια παντα παιρνει αριστα! Κοντουλα περι το 1,55 με 1,5αρι βυζακι στητο, απιστευτο κωλαρακι και φατσα που δεν σε ριχνει ξερο αλλα εμενα κατι μου κανε! Εισοδος στο δωμα και ολιγολεπτη αναμονη μεχρι να κανει την εμφανιση της η αννουλα η οποια αποδειχθηκε λυρα 100! Αρκετα προκαταρκτικα φιλακια χαδακια και τα συναφη με αρκετο μπαλαμουτιασμα μεχρι που πετρωσα! Εισοδος σαμπρελας και στοματικο αργο αργο και βασανιστικο με μπολικο σαλιο μεχρι που την σταματησα γιατι ερχοταν το τελος! Η συνεχεια ειχε ιππασια η μονη σταση που προλαβα διοτι το χει! Αλλαζε ρυθμους απο γρηγορο σε αργο σαν να θελει να σε παιδεψει (με την εννοια της καυλας εννοω!). Καπου εκει ηρθε και το τελος! ολιγολεπτη κουβεντα και η συνευρεση ελαβε τελος! Να πω οτι εκατσε στο δωματιο-μπουντρουμι κανα 20 λεπτο αφου ο μονος που μπηκε στο σπιτι ηταν ο σουβλατζης με τα πιτογυρα τα οποια στην κυριολεξια μου εσπασαν τη μυτη! Αυτα! Ο χωρος αν και οπως ειπα στην αρχη νομιζεις οτι σε πνιγει ηταν σχετικα καθαρος! Η προσβαση 9 λογω ηλεκτρικου! Αν θα ξαναπαω? Σιγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
machinehead 7
Σεβαστός
41
Πόντοι:
2.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια