Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 252 10
Μπουρδέλα
301062
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Επίσκεψη 20/10 στην Ρωξάνη.
Η κοπέλα είναι μελαχρινή ψηλή με καλό σώμα και πρόσωπο.
Είχα πάει καταγκαυλωμένος για τον κώλο της τον οποίο είχα διαβάσει ότι δίνει.
Συνεπώς δεν χρειάστηκαν προκαταρκτικά αφού σε λιγότερο από λεπτό μου είχε γίνει κατάρτι.
Το είδε η τύπισσα και μου άρχισε τα... σάπια. Δεν μπορούσε λέει γιατί είμουνα ο πρώτος πελάτης της βάρδιας και λοιπές πίπες.
Για να μην τσακωθώ και μου πέσει την αφήνω ανάσκελα και μπήκα από μπροστά όπου μου φάνηκε αρκετά στενή (της το είπα μάλιστα) αλλά ούτε ιεραποστολικά μου καθόταν καλά αυτή η μαλάκω αφού γύριζε τη λεκάνη της προς τα κάτω!
Με τα πολλά έχυσα και έφυγα ρίχνοντάς της μια μούτζα!
Άμα δεν μπορείς στον πρώτο πελάτη κορίτσι μου να του το λες ΠΡΙΝ πάρεις τα ωραία του λεφτά... Μαλάκω!
Η κοπέλα είναι μελαχρινή ψηλή με καλό σώμα και πρόσωπο.
Είχα πάει καταγκαυλωμένος για τον κώλο της τον οποίο είχα διαβάσει ότι δίνει.
Συνεπώς δεν χρειάστηκαν προκαταρκτικά αφού σε λιγότερο από λεπτό μου είχε γίνει κατάρτι.
Το είδε η τύπισσα και μου άρχισε τα... σάπια. Δεν μπορούσε λέει γιατί είμουνα ο πρώτος πελάτης της βάρδιας και λοιπές πίπες.
Για να μην τσακωθώ και μου πέσει την αφήνω ανάσκελα και μπήκα από μπροστά όπου μου φάνηκε αρκετά στενή (της το είπα μάλιστα) αλλά ούτε ιεραποστολικά μου καθόταν καλά αυτή η μαλάκω αφού γύριζε τη λεκάνη της προς τα κάτω!
Με τα πολλά έχυσα και έφυγα ρίχνοντάς της μια μούτζα!
Άμα δεν μπορείς στον πρώτο πελάτη κορίτσι μου να του το λες ΠΡΙΝ πάρεις τα ωραία του λεφτά... Μαλάκω!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού