Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τσάρκα με διακεκριμένο συναγωνιστή στην Φυλής.
Στο συγκεκριμένα ίδρυμα συναντάμε την Ρωξάνη, Ψηλή, με ωραία χαρακτηριστικά προσώπου, μακριά μαύρα μαλλιά πλεγμένα σε κοτσίδα. Μικρό «εφηβικό» στήθος αλλά με εξαιρετικό κωλαρακο τον οποίο τον πρόσφερε στην τιμη των 20 ευρω.
Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και μπήκα…..

Αρκετός καιρός έχει περάσει από την τελευταία μου επίσκεψη σε «ντελλο». Το δωμάτιο κλασικό δωμάτιο Φυλής, με νιπτήρα, χωρίς όμως κάτι το ιδιεταιρο. Να σημειώσω ότι τα κρεβάτια είναι «χτιστά».

Δεν άργησε να έλθει η κοπέλα μας. Μου βάζει το σκουφάκι και αρχίζει κατ΄ευθειαν το κλαρίνο, χωρίς ίχνος προκαταρκτικών η περιποίησης της γύρω περιοχές,
Μαθημένος από τα studio που συχνάζω το τελευταίο καιρό, η ανταπόκριση του ¨μικρού Cheyenne” δεν ήταν η ανάλογη.
Η πίπα της μέτρια χωρίς να είναι όμως κακή.
Ένα ήμουν «μελάτος» ακόμα στήθηκε για κουλουράκι.
Δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί είσοδος στην κατάσταση που ήμουν και έτσι συνεχίσαμε το στοματικό για καλύτερη ανόρθωση του «πεσμένου ηθικού».
Νέα προσπάθεια, αλλά και πάλι μάταια, Για να μην πάει χαράμι το 20αρικο της είπα να τελειώσουμε με στοματικό, όπου με μια «μαλοκόπιπα» (συνδυασμός hand job και στοματικό) ήλθε το τέλος.,

Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου, που όμως για να είμαι ειλικρινής δεν οφείλεται τόσο στην κοπέλα, αλλά στην κακή ψυχολογία μου και την κούραση των τελευταίων ημερων. Η κοπέλα ίσα ίσα προσπάθησε και πάλι καλά που τελείωσα.
Να είναι καλά. Ίσως να έχω μάθει πλέον αλλιώς……

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική