Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 362 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ύστερα από υποδείξεις συναγωνιστών επισκέφτηκα το εν λόγω μαγαζί. Η Αντριάννα με υποδέχτηκε σχεδόν στην πόρτα και στο σαλόνι υποδοχής μου είπε να μην το κουνήσω μέχρι να τελειώσει με τους άλλους συναγωνιστές, που είχαν σειρά. Μου έδωσε κι ένα φιλάκι στο μάγουλο, που με έφτιαξε. Πλήρωσα το αντίτιμο, μπαίνοντας στον πειρασμό να δώσω κάτι παραπάνω για λίγο περισσότερο χρόνο. Τελικά, παρόλο που η κοπέλα εμφανισιακά είναι 'πύραυλος', δεν ενέδωσα, γιατί τη συναντούσα πρώτη φορά. Στο δωμάτιο ήταν πολύ τρυφερή και γλυκειά, κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι πηδούσα τη σέξυ μαμά του φίλου μου...
Ξεκίνησε με μπουλκουμέ στους ορχιδεους και ακάποτο στο εργαλείο και πολλά φιλιά σεόλο το σώμα. Μέτρια πίπα, ΄με πολύ φιλότιμο, αλλά χωρίς δυνατό φίλινγκ. Αμέσως μετά ακολούθησε πισοκολλητό στα 4, και κλασική στάση. Τελείωσα βγάζοντας την καπότα, μέσα στο στόμα της, με μια ικανοποιητική πίπα.
Συμπερασματικά, ανήκει στις πολύ καλές επιλογές για μπουρδέλο. Πολύ στα συν της κοπέλας είναι η γλυκέιά συμπεριφορά της, ο απίθανα πέτρινος κώλος και η προσεγμένη εμφάνιση: κολιέ στο λαιμό, αρωματισμένη, σικάτα ψηλοτάκουνα πέδιλα, στρινγκάκι και σουτιέν, μαλλάκι στην τρίχα. Δεν αισθάνεσαι ούτε μια στιγμή ότι πηδάς πουτάνα.
Στα μείον, ο χώρος που θέλει ριζική ανακαίνιση και καθαριότητα.
Οπωσδήποτε θα ξαναπάω και θα την προσθέσω στην ατζέντα μου, με τις ασφαλείς επιλογές, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, που μου είπε ότι θα λείψει....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Μέλος
25
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού