Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 252 10
Γενική βαθμολογία

4.4
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Και εκει που εχω κατεβει για εναν συγκεκριμενο προορισμο, παω και δεν ειναι εκει στην συνηθησμενη της βαρδια. οποτε μπαινω στη διαδικασια να βρω κατι αλλο.
εχα ακουσει οτι στο 65 παιζει στην τιμη του 20ευρου και κουλουρακι. οποτε παω προς τα εκει βλεπω την κοπελα που εχει τα κιλακια της χωρις να ειναι αντιπαθητικη.
περναω στο δωματιο και μετα απο 3-4 λεπτα ερχετε η μικρη. την ρωταω τα κλασικα πως τη λενε και απο που ειναι για να σπασει ο παγος και πολυ τυπικα με ρωτησε πως λενε και εμενα.
δεν μπορω να πω με βεβαιωτητα οτι ηταν ψυχρη μιας και αργοτερα εδειξε ενδιαφερον.συμασια εχει οτι το κλιμα δεν ηταν ετσι οπως πρεπει να ειναι για ενα πελατη.
αρχισε με πιπα χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και χωρις να εχω γινει τουρμπο παμε σε ιεραποστολικη σταση και μετα της λεω απο πισω. να αναφερω οτι με ρωτησε (στα υπερ).
2-3 λεπτα ετσι και μετα της λεω παμε απο πισω εχωντας αμφιβολιες για το εαν θα μπορεσω να μπω. μιας και δεν ειχα ερθει ακομα σε πληρη "αποδοση". περνουμε σταση πισσοκολυτου αλλα δεν γινοταν.
της ειπα οτι μου εχει πεσει. προς μεγαλη εκπληξη ηρθε και το πηρε και παλι στο στομα και καπου εκει οπου ειχε αρχισει να γινετε δουλεια πεταγετε απο μεσα η τσατσα και λεει "ελα κουκλα μου τελειωνε" !@#$%^&*(*(*&^%$#@#
ειχαν δεν ειχαν περασει 6-7 λεπτα.αφου δεν βγηκα εξω .....
οποτε παει η κοπελα να παρει παλι θεση μαχης, αλλα της λεω συνεχισε να τελειωσω με πιπα. και ετσι εγινε.την ευχαριστησα μιας και παρα την ψυχρη σταση της νομιζω εκανε οτι μπορουσε.εαν εβλεπα την τσατσα στο σαλονι θα της την ελαγα πολυ ασχημα και κακος που δεν το εκανα ουτος η αλλιως αλλα ειχα ξενερωσει.με αυτη την συμπεριφορα προς τους πελατες ειναι να τις κανουμε να τα κλεινουν. και να φανταστητε οτι πριν μπω στο 65β ανεβηκα στο διπλα το γωνιακο να δω τι παιζει και περιμενα 10-12 λεπτα να βγει η κοπελα και οταν μπηκαι ειχε και 4 ατομα ηδη.
μαυρο ρεεεεεεεε!!
αντε να ειμαστε καλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Υπηρεσίες
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
3.000