Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 112 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συγκεντρωτική κριτική για μια πολύ γλυκειά κοπέλα από την Ρωσία.
Τελευταία επίσκεψη έγινε την Δευτέρα 12-10-2009, πρωί όπως πάντα.
Η καθαριότητα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα και τα σεντόνια καθαρά.

Η κυρία της υπηρεσίας είναι επίσης μια γλυκειά και από καρδιάς ευγενική γυναίκα επιπέδου.Σε αντίθεση με την προσποιητά ευγενική, πολύ χοντρή Ρωσίδα υποχθόνια τσατσά στου Αγ.Πέτρου 7 που συν τοις άλλοις αφήνει τα σεντόνια βρώμικα.Κάνω την σύγκριση γιατί τα δύο μπουρδέλα είναι συνεργαζόμενα και κάποτε η Κατερίνα δούλευε στου Αγ.Πέτρου 7.

Η Κατερίνα είναι μια γλυκειά φιλική ξανθιά Ρωσίδα με όμορφο πρόσωπο, ωραία ανοιχτόχρωμα μάτια, μερικά παραπανίσια παχάκια στην κοιλιά και μεγάλες ελιές κάτω από το στήθος προς την κοιλιά.
Μπαίνει μέσα πάντα με το χαμόγελο, σε ρωτάει "τι κάνεις" για να σπάσει ο πάγος και έρχεται πάνω σου.Αγκαλιά,φιλάκια σε μάγουλο, λαιμό,στήθος και συνεχίζει προς τα κάτω γλύφοντας την γεννετήσια περιοχή.Η τεχνική των προκαταρκτικών της είναι πολύ καλή όσο και μονότονα-βιαστικά επαναλαμβανόμενη μερικές φορές, όταν γίνεσαι τακτικός πελάτης.
Πεντακάθαρη γυναίκα που ενδιαφέρεται να ευχαριστήσει τον άντρα, παίρνει τις στάσεις που θέλει αυτός χωρίς να δυσανασχετεί.Έχει ωραίο στήσιμο στα τέσσερα και δεν κάνει τα σπαστικά-ξενερωτικά κόλπα αποφυγής παλινδρόμησης του πούτσου στο μουνί.
Σε όλες τις μέχρι τώρα επισκέψεις μου, στο ιεραποστολικό έχει πάντα συμμετοχή-παθιάζεται και με κοιτάει στα μάτια όπως η γκόμενά μου.
Στις στάσεις πισωκολλητού απλά συνεργάζεται χωρίς συμμετοχή τις περισσότερες φορές.
Κοντά στο δεκάλεπτο κοιτάει το ρολογάκι της που κρύβεται στο κόσμημα που φοράει στον καρπό της και το έντονο βλέμμα της προδίδει την σκέψη της να φύγει.
Το 10 στο πάρκινγκ οφείλεται στο οτι συνήθως χρησιμοποιώ την μηχανή μου.
Το επιμύθιο της όλης ιστορίας είναι:
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΩ ΕΥ ΤΟ ΠΟΛΥ
Δηλαδή λιγόστεψε επισκέψεις, σταμάτα την για κάποιο διάστημα κι άμα γουστάρεις ξαναγύρνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού