Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 300 10
Μπουρδέλα
288391
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μετά από καιρό αποχής από τα 'σπιτάκια' και στροφής σε στούντιο τα τελευταία 2 χρόνια,έ είπα να κάνω μια δοκιμή,μια και ήμουν πολύ φορτωμένος και τα φράγκα για στούντιο δεν θα πιάνανε τόπο.Τι το ήθελα...αρχικά το απόγευμα ήταν τα πάντα κλειστά...τι διάολο,όλοι άδειες έχουν? χαχα Τελικά μετά την απογευματινή ξενέρα,σκάω μύτη κατά τις 12 και κάτι το βράδυ.Ο κίνδυνος φαίνεται πως είχε απομακρυνθεί και μερικά μαγαζιά ήταν ανοιχτά.Δεν ήμουν για πολύ ψάξιμο και μετά από 3-4 ελέγχους αποφασίζω..τι αποφασίζω δηλαδή,με πήρε στο λαιμό του ένας καριόλης μεσήλικας που είχε κάνει πηγαδάκι με κάποιον άλλο απ έξω απ το συγκεκριμένο μαγαζί.Ήταν λέει καλή μέσα η μικρή και περίμενε και το φίλο του να βγεί...παπάρια...μάλλον κράχτης πρέπει να ήταν ο αρχίδης,γιατί μπήκα,βγήκα,έκανα επίσκεψη σε 2-3 μαγαζιά ,επέστρεψα,γάμισα και ακόμα έξω ήταν το αρχιδάκι..Έκανα λοιπόν τη μαλακία και μπήκα.Η Χριστίνα είναι εμφανισιακά όπως τα λέει ο χρήστης poppop νωρίτερα.Μέσα ,απαράδεκτη.Με το που μπαίνει σου κάνει νόημα να ξαπλώσεις και επιμένει.Προσπαθώ να της μιλήσω ,αλλά δεν πέρνει χαμπάρι,ούτε Ελληνικά ,ούτε Αγγλικά,ούτε γεια δεν λέει.Βαριέται να κουνηθεί και σου δείχνει κιόλας να πας σε σημείο που την βολεύει μη χάσει καμιά θερμίδα το ζώο από κει που έκατσε τον κώλο της.Πίπα χάλια,κάθεται σε στάση τέτοια ώστε να μην μπορείς να ακουμπίσεις ούτε στήθος...Έχω φάει την απίστευτη ξενέρα και η καύλα που είχα πριν μπω στο μαγαζί έχει κάνει περίπατο...Αφού μου βάζει κάμποσα γραμμάρια ΄κρέμα στο καυλί την γυρνάω για ένα πισωκολητό για να ξεμπερδεύουμε...σιγά σιγά μου λέει..α μίλησε το ζώο..επιτέλους..Τελειώνει το έργο,σκουπίζεται και φεύγει.Εννοείται ότι δεν είπε ούτε γειά,αλλά και γω απ την στιγμή που τελείωσα ούτε καν την ξανακοίταξα...Ούστ καριόλα...Παιδία ,μεταβολή...μακριά !!!Όχι 20 ευρώ,τίποτα,να μου λέγανε να ξαναμπώ τσάμπα,ούτε που θα το σκεφτόμουνα...μακριάάά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού