Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 313 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Θα είμαι σύντομος, όσο μπορώ, δύο φορές την έχω πάρει, δύο φορές πέρασα πολύ καλά(η 2η διπλό παράβολο).
Μέτριου αναστήματος, ξανθοκάστανη, milf με νορμάλ ωραίο σώμα αλλά λίγο άκωλη, μικρό βυζάκι και φοβερή ρόγα, αρκετά γλυκοσκυλέ φάτσα.
Πολύ καλή διάθεση και προκαταρκτικά με φιλιά/φιλάκια/χάδια και γλειψιματάκια, νέα στην Φυλής αλλά σίγουρα παλιά στο κουρμπέτι.
Καλή πίπα με deepthroat και γλείψιμο αρχίδια, χαμόγελο σε όλη την διάρκεια.

Την πήρα μόνο σε νορμάλ στάση με διάφορες παραλλαγές και τις 2 φορές καθώς ο κώλος της δεν με ενθουσιάζει, το πάθος που βγάζει φτάνει, την δεύτερη φορά ειδικά είχε τρελαθεί να με τραβάει/σφίγγει μέσα της με μέτριο ρυθμό αλλά πάρα πολύ δύναμη (έδινα όσο πιο βαθιά και δυνατά μπορούσα) και να γλωσσοφιλάει μέχρι που τελείωσε με σπασμούς/τρέμουλο και ένα μακρόσυρτο βογγητό, με άφησε να δώσω ταχύτητα να τελειώσω και εγώ σε μία συνεδρία που πήρε πάνω από 20λεπτο συνολικά και άφησε μεγάλους λεκέδες στο σεντόνι, πράγμα πολύ σπάνιο για εμένα, μόλις η 2η φορά που τελειώνει εργαζόμενη μαζί μου και είμαι σίγουρος πως είναι αληθινό.

Συνοπτικά, πολύ τίμιο 20/40ρικο με γυναίκα που ενώ δεν είναι υπέρμουνο, ξέρει να σε φτιάξει, ελπίζω να μην διαλυθεί και καταλήξει σαν τις υπόλοιπες Λατίνες.

*Σημειώνω πώς στην κουβέντα στο τέλος έκανε σχόλιο πόσο καθαρός ήμουν και πώς πολύ πελάτες μυρίζουν άσχημα, οπότε το νού σας μπίχλιδες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!