Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 229 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πρωινή επίσκεψη κατόπιν ενημέρωσης από συναγωνιστές ότι εθεάθη κοπέλα κάτω από 40 που δίνει κουλούρι και είναι εμφανίσιμη. Ανεβαίνω λοιπόν στον οίκο όπου είχε άλλον έναν να περιμένει. Μόλις βγαίνει η κοπέλα ο τύπος έφυγε οπότε έμεινα εγώ. Η κοπέλα είναι σχετικά ψηλή με σιλικονάτα μεγάλα βυζιά και σιλικόνη στα χείλη, πρόσωπο λίγο περίεργο και προγουλι, δεν ξετρελαθηκα αλλά είχε στητό κωλο και γενικά είχε πιασίματα που εγώ γενικά γουστάρω οπότε πέρασα.

Στα του αγώνα η κοπέλα δεν ξέρει γρι ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά οπότε η συνεννόηση είναι δύσκολη. Με το που μπαίνει ξεκινάει πίπα άνευ ενώ με ρώτησε πρώτα αν θέλω με η χωρίς και της είπα με ☠️. Δεν παραπονέθηκα ιδιαίτερα η πίπα της ήταν κάπως καλή αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μετά στήσιμο στα 4 από μόνη της και ξεκίνησα το κάρφωμα. Άντεξε καλά στη μούνα της και μετά από λίγο της λέω πάμε για κωλο. Βάζει λιπαντικό και στήνεται. Μπαίνω αργά στο κωλι της και εκείνη έκανε κάποιους μορφασμούς. Μόλις ξεκίνησα να μπαίνω λίγο πιο καλά έκανε μπροστά, έβαζε χέρι και έκανε το ένα πόδι πίσω για να ψιλοκλεψει αλλά εγώ έκανα και λίγο ότι δεν καταλαβαίνω και συνέχιζα. Σε μια φάση με έβγαλε να βάλει και άλλο λιπαντικό και μου λέγε όλη την ώρα Μπιγκ Μπιγκ. Στο τέλος μάλλον ψιλοσυνηθησε η μπορεί και να της άρεσε δεν ξέρω αλλά έκλεισε τα πόδια και ξάπλωσε μπρούμυτα και απλά τουρλωσε τον κωλο και με άφησε να σφυροκοπησω ανενόχλητος. Μόνο κάποιους μορφασμούς έκανε. Το τέλος ήρθε στην καποτα μέσα στην κωλαρα της. Για αποκορύφωμα όσο έχυνα της τον έβαλα βαθειά και πρέπει να πόνεσε γιατί πετάχτηκε αλλά πεακι μου. Εν κατακλείδι η κοπέλα δεν συνιστάται για οποιονδήποτε περιμένει συμμετοχή απ' την ιερόδουλη στις υπηρεσίες της και είναι μόνο για λάτρεις του πρωκτικού και των χυμοδων λατινογυναικών.

ΥΓ1 είναι η πρώτη κοπέλα που βλέπω να έχει πιο ωραίο κωλο όρθια απ' ότι στα 4..

ΥΓ2 η τσατσά μου ανακοινώνει ότι κάνει φουλ με έξτρα και της λέω θέλω φουλ και μου κάνει είναι 60€. Της λέω 30 δεν είναι το φουλ, μου λέει ναι ναι 30 δώσε. Δεν ξέρω αν μπερδεύτηκε η αν νόμιζε ότι θα με πιάσει κορόιδο γιατί μεικροδειχνω αλλά σε κάθε περίπτωση προσοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως