Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 157 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από κατάθεση στα πρώτα της Ιάσονος και μετά από τσάρκα στα υπόλοιπα, μπήκα κι εδώ. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τη Ρεγγίνα, μια χαμογελαστή 50άρα με καλή αύρα στο σαλονάρισμα. Είναι μέσου ύψους, με λίγο περίεργο χρώμα μαλλιών (γκριζοχάλκινο), αδύνατη, με γλυκό πρόσωπο. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Πλήρωσα και μπήκα.

Ήρθε το μιλφέιγ στο δωμάτιο και αρχίσαμε τα παθιάρικα γλωσσόφιλα και τα χάδιαΈρωτας Δίναμε αρκετή ώρα φιλιά και έπαιζε με το σηκωμένο κατάρτιΕμμμμ

Κάθησε στο κρεβάτι και εγώ όρθιος μπροστά της, της έδωσα το παλαμάρι στο στόμα. Άρχισε να το γλυφομανάει ωραία και να περιποιείται τα ζωηρά μπαλάκιαΝαι! Η πίπα της ωραία και αισθησιακή με καλή ηδονικότητα και αργό ρυθμό...

Την έστησα στα τέσσερα στο κρεβάτι και τράβηξα το φορεματάκι που φορούσε. Στάθηκα όρθιος στην άκρη κι άρχισα να γαμάω τη φιλόξενη μούνα τηςΝαι! Τη γαμούσα γρήγορα κι αυτή βογγούσε και δάγκωνε τα χέρια της. Τον έτρωγε ηδονικά και έκανε μορφασμούςΚουλ Το μουνί της ανοιχτό με μέτρια αίσθηση...

Ανέβηκα στο κρεβάτι και άρχισα να τη ξεμουνιάζω στα τέσσερα. Την είχα πιάσει από τους ώμους και της έκανα τη μήτρα σουρωτήρι Προσκύνημα Τη πηδούσα γρήγορα και έριχνα φάπες στο ώριμο κωλί της...

Τη γύρισα στα πλάγια και συνέχισα τη γρήγορη γάμευση. Σταθερές δυνατές ψωλιές που σουβλίζαν το μουνί τηςΝαι!

Εκείνη τη στιγμή χτύπησε η υπηρεσία Κεφάλι σε τοίχο!

Έβγαλα τη κάλτσα και της έδωσα το κατάρτι στο στόμα. Μου ζήτησε να μην τη ψεκάσω στο στόμα. Της έδινα εναλλάξ κατάρτι και μπάλες στο στόμα, ώσπου έφτασε η ώρα και κατέθεσα το κοκτέιλ Γιούπιιι! Έκανα τη κοιλιά μου χάλια...

Ντύθηκε, φιληθήκαμε και έφυγε.
Φεύγοντας, σαν καλή νοικοκυρά, άλλαξε σακούλα στο καλαθάκιΠροσκύνημα
Η υπηρεσία χτύπησε, αλλά είχαμε πιάσει γεμάτο 10 λεπτό.

Συμπερασματικά, η Ρεγγίνα είναι μια ώριμη γυναίκα με καλές υπηρεσίες και διάθεση. Είναι ήρεμη και χαλαρή με τον πελάτη. Σε περίπτωση που θέλω κάτι παρόμοιο, θα την έχω στα υπόψιν...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρεγγίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;