Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 64 10
Μπουρδέλα
108390
Γενική βαθμολογία
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο Ιασωνος 39 λοιπον πορνομολ στην πορτα που βρισκεται επανω αριστερα ή αλλιως στο Ιασωνος 39(5)...Η Χριστινα μια ομορφη κοπελα απο την Ρωσια, μελαχρινη με ισιο μαλλι, υψος περιπου 1,60-1,63, αδυνατη με ωραιο νορμαλ σωματακι, ωραια βυζακια χαριτωμενα νουμερο περιπου 2, ωραιο προσωπο με ωραια ματια....φαινεται αρκετα νεαρη σε ηλικια πιστευω δεν πρεπει να ειναι πανω απο 25 χρονων....Τωρα προσφατα την ανακαλυψα αν και αρκετοι εχουν γραψει οτι η Χριστινα ειναι τουλαχιστον 1,5-2 χρονια στον συγκεκριμενο οικο...Ο λογος που αργησα να την παρω χαμπαρι ειναι οτι η κοπελα ειναι μονη της χωρις τσατσα οποτε οταν ειναι με πελατη τοτε κλειδωνει την εξωπορτα...αυτο βεβαια ειναι πολυ καλο οταν εισαι εσυ ο πελατης καθως ειναι πιο πριβέ η κατασταση αλλα δεν ειναι και πολυ καλο οταν εισαι απ'έξω και πρεπει να περιμενεις...τις 2-3 πρωτες φορες που πηγα ηταν κλειστη η εξωπορτα οποτε εβγαλα το συμπερασμα οτι ο οικος αυτος ειναι μονιμα κλειστος και η φωτεινη επιγραφη που λεει "open" απλα την εχουν ξεχασει ετσι αναμμενη....ετσι λοιπον για παρα πολλους μηνες δεν εκανα καν τον κοπο οχι απλα να ανεβω τα σκαλια, ουτε καν κοιταζα εαν ειναι ανοιχτη η πορτα....Απο καθαρη τυχη πριν κανα μηνα περιπου οπως εμπαινα απο την κυρια εισοδο του πορνομολλ, ειδα καποιον να ανοιγει την πορτα να μπαινει μεσα και μετα απο ενα λεπτο να βγαινει... αυτο ηταν ανεβηκα και ειδα για πρωτη φορα την Χριστινα και περασα δωματιο....Αυτο που μου εκανε εντυπωση περα το οτι μιλαει απταιστα Ελληνικα ηταν οτι μου μιλαγε στον πληθυντικο , εξ'ου και ο τιτλος της ευγενικιας....Μαλλον πρεπει να το κανει σε ολους αυτο, διαφορετικα θα αρχισω να αισθανομαι πολυ γέρος χαχαχα.... τελος παντων στα του αγωνα το προγραμμα της ειναι υπεραπλο, τουλαχιστον ομως δεν πρηζει μπαλες, μπορεις να συννενοηθεις μαζι της, ειναι ομορφη κοπελα και τον τρωει ανετα...σημερα ειδικα που ηταν η δευτερη φορα που την επισκεφτηκα ακολουθησα και την συμβουλη του Dmtrsxx να την δοκιμασω να με καβαλησει...πραγματι σε αυτην την σταση το κοριτσι ειναι σκετη απολαυση...εχω την εντυπωση οτι προσπαθησε να χυσει την ωρα που ηταν απο πανω μου αλλα δεν προλαβε διοτι εγω δεν αντεξα ετσι πως κουναγε την λεκανη της και εχυσα πρωτος χαχαχαχα.....Πολυ καλη παρουσια λοιπον η Χριστινα...εαν εδινε και γλωσσοφιλα ή εαν εκανε και φουλ προγραμμα τοτε θα μιλαγαμε για VFM στο 10ρικο....Και ετσι ομως καλη ειναι....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;