Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 200 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μιλφακι στα όρια του γκιλφ, αδύνατο με λίγη κοιλίτσα και πεσμένα αλλά καυλωτικα βυζάκια. Με τράβηξε το ξανθό στιλακι της , όπου πριν από 15 ετη πρέπει να ήταν τρελό αιδοίο, καθώς και τα αδύνατα πόδια της πάνω σε πλατφόρμες με υποσχόμενες πατούσες για παιχνίδι. Μετά από 4λεπτα ηθε το μωρό ευδιάθετο και άρχισε τα προκαταρκτικά με διάθεση gfe. Φιλιά παντού , χάδια , γλυψιματα , ότι πρέπει για να γίνεις τούρμπο. Την άφησα να με τσιμπουκωσει ακαπέλα και η πίπα της ήταν καλή αφού ελγυφε και αρχιδια με λαιμαργία. Αφού τη γύρισα στο κανονικό , άρχισα να της γλύφω το μουνακι όπου έδειξε να γουστάρει με χίλια. Όταν χόρτασα μουνι έβαλα σκούφο και βουρ μέσα όπου με δυνατές πουτσιες κατάλαβα το μουνακι της να χύνει καθότι δεν είμαι και άπειρος στο άθλημα. Έχυνε πολύ και με καύλωσε κυρίως που μπορούσα να γλύφω τις πατούσες και τα δακτυλακια των ποδιών της καθώς είμαι φουλ ποδολαγνος. Με τα πολλά, και αφού είχε περάσει ένα 12 λεπτό χωρίς να ενοχλήσει κανείς, βγήκα και έβγαλα το λάστιχο γυρίζοντας ανάσκελα . Της λέω έλα καύλα μου να στα ρίξω στο στόμα και άρχισα να τον παίζω δυνατά. Αυτή πρόθυμη είχε σταθεί δίπλα καιεριμενε μέχρι που όταν έχυσα τον κατάπιε παίρνοντας όλα τα ζουμια στο στόμα της. Τα έφτυσε νιπτήρα, χαιρέτισε και έφυγε. Θα ξανατιμισω την τίμια αυτή εργάτρια του έρωτα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μυρσίνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, ΣΠΥΡΟΣΣ, perseas και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2025
Πότε δουλεύει η συγκεκριμένη όλο απόγευμα είναι?
19 Μαρτίου, 2025
Πραγματικά δεν ξέρω. Εγώ την πέτυχα Σάββατο απόγευμα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2