Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 589 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Ιρίνα τη γνωρίζω από τη πρώτη μέρα που δούλεψε στην Ελλάδα και την έχω πάρει πάνω από 10 φορές. Είναι κλασσικός πουτσομεζές, ξανθούλα με ωραίο κωλάρι, στητό βυζάκι, και πονηρό καυλιάρικο μουτράκι. Πρόγραμμα νορμάλ, αλλά ενισχυμένο. Τελευταία αποφεύγω να την πάρω, όχι λόγω της κοπέλας φυσικά. Τα ζόμπι που μαζεύονται σωρό στο σαλόνιΕυλόγησον μου φέρνουν αναγούλα. Αναδύεται συνεχώς μια μυρωδιά θανατίλας και κωλίλας από αυτούς που περιμένουν. Αυτή τη φορά την πέτυχα χωρίς αναμονή και πέρασα Μεγάλο χαμόγελοΤης χρωστούσα ένα ωραίο γαμήσι. Πλήρωσα και μπήκα.

Στο δωμάτιο το παράθυρο ανοιχτό...Ωραία φάση να γαμάς και ν' ακούνε όλοι γύρω το παθιάρικο ξεμούνιασμα Προσκύνημα Μπήκε η μουνίτσα μέσα και με αγκάλιασε. Πλακωθήκαμε στα ρομαντικά γλωσσόφιλα Έρωτας ενώ χούφτωνα το κωλαράκι της. Μου έκανε παράπονα που δεν είχα περάσει, αλλά της εξήγησα κ έδειξε κατανόηση. Μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι με χουφτώματα, γλωσσόφιλα και αγκαλιέςΚουλ

Έβαλε κάλτσα στο τέρμα καυλωμένο κατάρτι και άρχισε μια πίπα ,που δεν είναι το φόρτε της. Με φλογέριαζε κι εγώ δαχτύλιαζα το ωραίο μουνάκι τηςΝαι! Ταυτόχρονα, χάζευα το θέαμα στον καθρέφτη...

Με καβάλησε και άρχισε να κουνιέται ηδονικά πάνω στη ξιφολόγχη. Γράπωσα τα κωλομέρια της και άρχισα να τη καρφώνω άγρια και δυνατά Ναι! Ανταλλάζαμε ρομαντικά γλωσσόφιλα, ενώ της έδινα πόνο στη μούνα τηςΑγγελούδι Αναστέναζε το καριολάκι...

Αλλαγή στα τέσσερα και είχα πάρει φόρα. Τη κάρφωνα γρήγορα και της έριχνα δυνατές μπάτσες στο κωλί τηςΓιούπιιι! Το μουνί της το βρήκα αρκετά στενό. Όλοι στα προκάτ τελειώνουν?Χμμμ;

Μπρούμυτα με κάθετες στιβαρές ψωλιές και όλο το καυλί μέσα στο γατάκι τηςΝαι!

Στα πλάγια με κλειστά πόδια, δυνατές πουτσιές, γλωσσόφιλα και θέαμα στον καθρέφτη απέναντι Ναι! Είχα καυλώσει τέρμα και της τον ακουμπούσα αγέρωχα...

Την έβαλα να με φλογεριάσει και άραξα. Μου έκανε τσιμπούκα κι εγώ δαχτυλοσκοπούσα το τρυπίδι της που ανοίγει όταν το ξεμουνιάζειςΠροσκύνημα Κέρασα κοκτέιλ στη καταπιόνα της, με κάλτσα δυστυχώς Δάκρυ

Ντύθηκε, είχαμε social, φιλάκια και έφυγε.
Η υπηρεσία δεν ενόχλησε παρότι αργήσαμε.
Αν τυχόν το διασκέδασαν όσοι άκουσαν απ' το ανοιχτό παράθυρο, χαίρομαι γι' αυτό...

Συμπερασματικά, η Ιρίνα επέστρεψε δυνατή και ορεξάτη για γαμήσια. Σταθερά καλή για δυνατές συγκινήσεις. Αν τη ξαναπετύχω χωρίς κόσμο, θα τη πάρω σίγουρα...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μήτσος Μπάμπολας
Γλομπεο-Μύστης
100
Πόντοι:
26.376
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 black crow, FAT BASTARD, Milfomaniac και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2025
Αυτο περιμενω κι εγω..να τη πετυχω χωρις κοσμο..μπας και τη τιμησω επιτελους...οποτε περασα γεματα δωματια και χωρος αναμονης..ουφ..
review reaction 1 Μήτσος Μπάμπολας
18 Μαρτίου, 2025
Καλή η ιρινα σιγουρα αλλά κ αυτή τσιμπουκακι πάντα με καποτα, τι κολημα είναι κ αυτό.
Οι Ρωσίδες φημίζονται για το καλό χωρίς καποτα κλαρινέτο, μου φαίνεται θα αρχίσω να εχω αμφιβολίες για την καταγωγή της.
review reaction 3 Μήτσος Μπάμπολας
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2