Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 221 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλημέρα σας... ήθελα να ξεμπουκοσω λίγο το quattro και ανηφορισα προς Αθήνα και με την ευκαιρία ξεμπουκοσα και τον εαυτό μου... Βασικά ήθελα να πάω στην Λίλη (Βιβιαν) από Κωνστ 166 υπογ αλλά μετά την κριτική που ανέβασα και είπα λεπτομέρειες με έκανε block ? στο κινητό της... και αναρωτιέμαι πρέπει να γράφουμε λεπτομέρειες η οχι... ??? πάντως τα διαβάζουν ΟΛΟΙ!!!
Οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω την Κατερίνα. Μπαίνω στον οίκο κάθομαι μαζί με άλλους 2,τα κορίτσια στα δωμάτια. Βγαίνει πρώτα η Άννα οκ ωραίο μωρό το έχω πάρει οπότε λέω να δω και την Κατερίνα, βγαίνει το μωρό με κοιτάει χαμογελάει και λέω από μέσα μου τι γλυκό κοριτσάκι ρε φίλε μου... λέω στην τσατσά εάν δεν περάσουν οι κύριοι θα περάσω εγώ με Κατερίνα, χωρίς να τους δώσει σημασία η τσατσά μου λέει περάστε στο δωμάτιο και μπήκα σφαίρα... έρχεται το μωρό ξεκινάει χάδια και όπως ήμουν ξαπλωμένος την αρπάζω και της δίνω ένα φιλί στο στόμα που το δέχτηκε με χαρά.. την αφηνω ξεκινάει πάλι χάδια και γλύψιμο και φτάνει στα αρχιδια όπου τα μουλιασε για τα καλά.. μετά ένα ακα ωραίο τσιμπουκι όπου καυλωσα απίστευτα και την γύρισα 69 όπου συνεχίσαμε για ένα 5 λεπτο. Πέρασμα προφυλακτικου ανέβηκε από πάνω φουλ φιλιά... καυλωμενει απίστευτα και αναζητούσε όλο και πιο πολλα φιλιά , μετά την ξαπλώνω και ανεβαίνω εγώ από πάνω όπου ήταν και η τελευταία στάση συνεχίσαμε αρκετά και σε αυτή την στάση με φιλιά και ωραίες φωνούλες από μεριά της και για φινάλε αφαίρεσα το προφυλακτικο και τελείωσα πάνω στην κοιλίτσα της... Στο δωμάτιο έκατσα 20 λεπτα χωρίς να ενοχλήσει κανένας. Αυτά κύριοι και πήρα το δρόμο προς επιστροφή, καλά να περνάτε.
Υ.γ πάλι καλά που δεν μένω Αθήνα γιατί θα είχα καταστραφεί ?????????

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Pa Luki Luk, black crow και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2025
Ισχύει ότι έχει αξύριστο μουνί και αν ναι πόσο; ( ελπίζω αρκετά να απαντήσεις)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1