Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 62 10
Μπουρδέλα
92563
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Σάντρα το κορίτσι μας λοιπόν, γύρω στο 1,65 με βυζάκια 2αρια στην κατιούσα αλλά με ωραία αίσθηση και σκληρή ρογα. Σαλοναρισε με μια άλλη που μου διαφεύγει το όνομα της, έκανε καλό σαλοναρισμα με χουφτωματα εκατέρωθεν όπου το 10ρικο βγήκε από μόνο του παρά το πρώτο τελείωμα σε άλλη κοπέλα που έγινε πριν 20 λεπτά. Είσοδος της κορασιδας όπου πέταξε το βρακί πάνω μου και το σουτιέν και μου είπε να τα κρατάς θέλοντας να δώσει μια νότα αυταρχισμού από εμένα πάνω της. Δεν χάλασα χατίρι και μετά από μια πίπα άνευ ψιλοκαλη χωρίς όμως να σου μένει ανέβηκε στο κατάρτι και άρχισε να κουνιέται ωραία και αισθησιακά ενώ της εγλυφα τις όμορφες ρογες της που καυλωσαν αμέσως και θωπευα το κωλαρακι της. Επόμενη στάση στα 4 αφού σαλιωσα τον πουτσο μου να γλιστράει τον έφαγε όλο και είχε καλή αίσθηση ενώ επιανα πάτο την κράταγα από τα καπούλια και έφαγε δυνατό κάρφωμα, είχε στηθεί με τρόπο ώστε να τον τρώει όλο και εγώ άδραξα την ευκαιρία και την πιστονιαζα ενώ κράταγα την πλάτη της κάτω ώστε να τον τρώει όλο. Την αφήνω σηκώνει την πλάτη μετά από κάνα 2-3 λεπτό βγαίνω από μέσα της και μου λέει με πήγες τραίνο και άρχισε να κάνει τσουφ τσουφ τσουφ όπου αρχίσαμε και γελάσαμε και οι δύο. Τελευταία στάση ιεραποστολικό όπου χάρηκα το βυζακι της άλλη μια φορά, το μουνακι της είναι καλοσχηματισμένο αλλά δεν μου βγήκε να την γλύψω εκεί αλλά το ετριψα καλά αφού το σαλιωσα, μετά από λίγο μπήκα μέσα της και ήρθε το τέλος μετά από άλλο ένα πιστονιασμα. Συμπέρασμα είναι ένα κορίτσι υποτακτικής φύσης που τον τρώει όλο και γουστάρει. Εγώ θα ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!