Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 337 10
Μπουρδέλα
564855
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Κιρα Ρωσίδα είκοσι ετών ψιλή με μικτό καλό σχήμα βυζάκια λευκή επιδερμίδα με κακά ελληνικά ..ξανθιά ...
Αυθημερόν κατέβασμα Αθήνα κ πέρασα από το μαγαζί ...
Λοιπόν αν κ διάβαζα αρνητικές κριτικές είπα να περάσω διότι ρε μάγκες.αν κ έχω βρεθεί σε 103 χώρες του κόσμου πουθενά στον κόσμο δεν θα γαμησεις λευκή σάρκα είκοσι χρονών με γυμνό μπουκι μια τέτοια όμορφη κοπέλα
Πραγματικά με ένα εικοσαρικο γαμάτε τέτοια λευκή σάρκα κ ας είναι μετριοτητα στο κρεβάτι
Αν κ δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακη κ ούτε έκλεβε αλλά πραγματικά ντράπηκε κ η ντροπή για εμάς όταν γράφουμε αρνητικά για μια κοπέλα που με εικοσαρικα αγοράζεις τα νιάτα της
Καταλαβαίνω ότι για κάποιους κ για πόλους έχει αξία το εικοσαρικο αλλά βάσει του παγκόσμιου χρηματιστηρίου πουθενά στον κόσμο δεν θα το βρεις αυτό ...κ ήμουνρ παρέα με φίλο που κ αυτός κάνει ταξίδια κ δεν πίστευε στα μάτια του
Επαναλαμβάνω κατανοώ ότι οι κοπέλες πρέπει να σέβονται το εικοσαρικο του καθενός αλλά πώς να το κάνουμε .....είστε κακομαθημένοι οι χαμουτζηδες ??
Τσπ ωραία κοπέλα μέτρια υπηρεσία καλή πίπα ...
Αυθημερόν κατέβασμα Αθήνα κ πέρασα από το μαγαζί ...
Λοιπόν αν κ διάβαζα αρνητικές κριτικές είπα να περάσω διότι ρε μάγκες.αν κ έχω βρεθεί σε 103 χώρες του κόσμου πουθενά στον κόσμο δεν θα γαμησεις λευκή σάρκα είκοσι χρονών με γυμνό μπουκι μια τέτοια όμορφη κοπέλα
Πραγματικά με ένα εικοσαρικο γαμάτε τέτοια λευκή σάρκα κ ας είναι μετριοτητα στο κρεβάτι
Αν κ δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακη κ ούτε έκλεβε αλλά πραγματικά ντράπηκε κ η ντροπή για εμάς όταν γράφουμε αρνητικά για μια κοπέλα που με εικοσαρικα αγοράζεις τα νιάτα της
Καταλαβαίνω ότι για κάποιους κ για πόλους έχει αξία το εικοσαρικο αλλά βάσει του παγκόσμιου χρηματιστηρίου πουθενά στον κόσμο δεν θα το βρεις αυτό ...κ ήμουνρ παρέα με φίλο που κ αυτός κάνει ταξίδια κ δεν πίστευε στα μάτια του
Επαναλαμβάνω κατανοώ ότι οι κοπέλες πρέπει να σέβονται το εικοσαρικο του καθενός αλλά πώς να το κάνουμε .....είστε κακομαθημένοι οι χαμουτζηδες ??
Τσπ ωραία κοπέλα μέτρια υπηρεσία καλή πίπα ...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 10, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κίρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Кира русская, двадцати лет, стройная, смешанного телосложения, хорошей формы, белая кожа, с плохим греческим акцентом... блондинка...
В тот же день я поехал в Афины и зашел в магазин...
Ну, хотя я и читал негативные отзывы, я сказал, что откажусь, потому что, ребята, даже несмотря на то, что я побывал в 103 странах мира, нигде в мире вы не будете трахать двадцатилетнюю белую плоть с голой попой, как такую красивую девушку.
Ты действительно трахаешь такую белую плоть с двадцатилетней, даже если это умеренность в постели
Хотя я не могу сказать, что она была плохой или воровкой, ей было действительно стыдно, и стыдно нам, когда мы пишем негативно о девушке, чью молодость ты купил у двадцатилетнего.
Я понимаю, что для некоторых, в том числе и для поляков, двадцатилетний человек имеет ценность, но, судя по мировому фондовому рынку, такого не встретишь нигде в мире... и я был с другом, который тоже путешествует, и он не мог поверить своим глазам.
Повторяю, я понимаю, что девушки должны уважать двадцатилетие каждого, но как это сделать... вы что, избалованные дети??
Милая девушка, среднее обслуживание, хороший минет.
Θα πω κ την δική μου άποψη.
Απο πρόσωπο για μένα είναι η ομορφότερη πιτσιρίκα της περιοχής. Το ξανθό μαλλι της η ολολευκη οδοντοστοιχιεια της και το καταγαλανο μάτι σε παραπέμπει σε πίνακα ζωγραφικής γυναίκας κ μάλιστα Ρωσικής προέλευσης. Λες τι πηδαμε ρε μ@@κες στο 20αρικο?? Κ 19 ετών πιπίνι? Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσει που είναι 1.70 κ 50 kg γουστα ειναι αυτά....Η καπέλα από θέμα εμφάνισης κ μονο είναι αφρός!
Τώρα οσο αφορά τις υπηρεσίες της λίγο πιο θερμή να ήταν με τον πελάτη να επερνε λίγες πρωτοβουλίες παραπάνω να αυξήσει τα προκαταρκτικα της να μην εκανε πονηριές να σε κανει να τελειώσεις......... θα έβλεπες τότε ποίες θα βαραγαν μύγες κ ειδικότερα τον Αύγουστο θα ήθελαν σκούπα να τις εξοντώσουν.... χαχαχα.
Σχετικά πρόσφατα την πήρα δεύτερη φορά μετά από σχεδόν ένα χρόνο - και μάλιστα η δεύτερη φορά μου βγήκε καλύτερη από την πρώτη. Αλλά όσο να 'ναι αυτό το παγωμένο ύφος της δεν είναι κάτι που το προσπερνάς εύκολα.
Ξεχνάμε όμως πως ζούμε στην χώρα του 780€ βασικό, πώς πληρώνεις για μόλις 10 λεπτά(στην καλύτερη), σε ένα άθλιο (συνήθως) περιβάλλον και πως η πλειοψηφία των κοριτσιών ειδικά οι "όμορφες" δεν κάνουν και τίποτα, απλά κάθονται και τον τρώνε, 0 αισθησιασμός (λογικό κατ' εμέ δεδομένων των συνθηκών) αλλά μπαίνουμε σε κύκλο αν έκανε το 20ρικο την φόλα ή η φόλα το 20ρικο
Όσο για συγκρίσεις, δεν είμαι δυστυχώς πολυταξιδεμένος, αλλά θες να μου πεις πως αν το δεις σαν ποσοστό επί του μέσου ή ακόμα και βασικού μισθού, δεν βρίσκεις να γαμήσεις, παράδειγμα στην Γερμανία για 20' με το 1/30 ή 1/40 του μισθού αυτού?
Δεν ξέρω, και συμφωνώ και διαφωνώ ταυτόχρονα
https://youtu.be/hBsy3ReV6L0