Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 135 10
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Απόγευμα Παρασκευής και πέρασα να δω τις πιπίνες σ' αυτόν τον οίκο. Η Λαρίσα είναι μια νεαρή κοπέλα, πολύ κοντή, με ανύπαρκτο βυζάκι. Κοκκινόξανθα μαλλιά και απλανές βλέμμα. Σαλονάρισε ολόγυμνη φορώντας σαγιονάρα δίχαλοΝαι! Πρόγραμμα απλό. Ο οίκος παραμένει σταθερά τρισάθλιος όλα αυτά τα χρόνιαΕυλόγησονΠλήρωσα και μπήκα.

Μπήκα στο μέσα δωμάτιο που νομίζεις ότι γαμάς σε σπηλιά Ναι! Ήρθε το πιπίνι εντελώς αμίλητοMoney Mouth Για προκαταρκτικά ούτε λόγοςΚρίμα Έπιανα το νεανικό κωλαράκι της και χτυπούσα το κατάρτι πάνω τουςΕμμμμ Έβαλα τα δύο δάχτυλα μου στο στόμα της και τα πήρε με άνεσηΠροσκύνημα

Αφού είχα καυλώσει, έβαλα κάλτσα και άρχισε μια πίπα αδιάφορηΚεφάλι σε τοίχο! Μονότονη, χωρίς ηδονικότητα και καλή ταχύτητα.

Της είπα να με καβαλήσει και καρφώθηκε στη ξιφολόγχη. Είχε βάλει πολύ κρέμα και έχανε αρκετά σε αίσθησηΈρχεται ροπαλιά Παρ' αυτά εγώ άρχισα να της ρίχνω δυνατά καρφώματα και φάπες στο κωλί τηςΝαι! Τον έτρωγε όλον στο νεανικό τρυπίδι της...

Αλλαγή στάσης στα τέσσερα. Άρχισα να τη γαμάω γρήγορα και να τη κρατάω στιβαρά από τους ώμουςΚουλ Το χώνευε το κοντάρι όλο μέχρι τη ρίζαΝαι!

Κάπου εκεί χτύπησε η τσατσάΓαμήσου 7λεπτοΓαμήσουΤης απάντησα δυνατά "σε λίγο που θα είναι 10 λεπτά", ενώ γαμούσαΓιούπιιι!

Την έριξα μπρούμυτα και της έριχνα δυνατές πουτσιεςΕμμμμ Άρχισα να κερνάω κοκτέιλ ενώ είχα βάλει τα δάχτυλα μου στο στόμα τηςΝαι! Κρατήθηκα μέσα στο μουνί της, μέχρι να στραγγίξω...

Ντύθηκε γρήγορα κι έφυγε βιαστηκά..
Η τσατσά ενόχλησε, αλλά μετά δεν έκανε μανούρα.

Συμπερασματικά, η Λαρίσα είναι μια νεαρή πετίτ, κοντή κοπέλα, χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Ο χώρος που δουλεύει είναι εντελώς καλτ και οι υπηρεσίες της εντελώς τυπικές. Παρόλαυτα, βγάζει γούστα και μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις στο κρεβάτι. Αυτό τη γλυτώνει απ' το να χαρακτηριστεί φόλα. Για μια φορά γαμήσι μες τη σπηλιά και ως εκεί...

Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λαρίσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
97
Πόντοι:
19.226
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Bonecrusher, Bile και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2025
Σε αυτό το μπουρδέλο την λένε αυτήν Λαρίσα σε άλλο μπουρδέλο για να πρωτοτυπησουν θα τη βγάλουν τη Τάνα Λαμία χαχα
review reaction 3 Μήτσος Μπάμπολας
11 Μαρτίου, 2025
Η κοπέλα στο σώμα είναι κανονική ή λεπτή τι στιλ σώματος έχει ; Δε την έχω δει.
11 Μαρτίου, 2025
Jshe είναι λεπτή, κοντή και άβυζη. Κοντοπούτανο...
11 Μαρτίου, 2025
Μήτσος Μπαμπολας θα πάω να τη δω τότε και αν μαρεσει θα μπω
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
12 Μαρτίου, 2025
Πρώτον.εισαι μάχιμος που πέρασες την εμπόλεμη ζώνη το Ι37.δεν είναι οίκος είναι ναρκοπέδιο ειδικά στο διάδρομο το αριστερό.θα γράψω και εγώ κριτική αν και το αποφεύγω.
review reaction 2 Μήτσος Μπάμπολας
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5