Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 123 10
Μπουρδέλα
223491
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρωινη καταθεση υστερα απο σχετικη αποχη στον εν λογω οικο στη Νικα.Ηταν η πρωτη φορα που πηγα σε αυτο το μαγαζι στην πολυχρονη πορνοκαριερα μου.Τη Νικα την ειχα δει μονο απο φωτογραφιες στο σαιτ του μαγαζιου.Απο κοντα την ειδα πρωτη φορα σημερα η τουλαχιστον την ειδα οσο παταει η γατα καθως ο φωτισμος στο συγκεκριμενο οικημα ειναι για τυφλοποντικες.Τεσπα βλεποντας την οσο μπορεσα και εχοντας διαβασει και καποιες κριτικες καλες ειπα να μπω στα ενδοτερα.Στο δωματιο το ιδιο σκηνικο πολυ σκοτεινα δεν εβλεπες σχεδον τιποτα κατα τα αλλα επιπεδου Μεταξιου αλλα πιο καθαρο απο εκει.Εβγαλα ρουχα και περιμενα στο κρεβατι το μιλφ.Περιγραφη Νικας 50αρα λογικα Ρωσσιδα με γυαλια μπαμπατσικη στρογγυλοφατσα.Μπηκε χαιρετησε και ηρθε στο κρεβατι κοντα μου.Κατεβασε λιγο το πανοφορι που φορουσε και εβγαλε εξω τα βυζια.Εκατσε αναμεσα στα ποδια μου και ρωτησε κατευθειαν αν θελω καποτα.Ειπα ναι και ετσι την εβαλε σε πεσμενο πεος και κατοπιν μου εδωσε μερικα φιλακια στο στηθος καπως ρομποτικα.Κατεβηκε μετα προς τα κατω και ασχοληθηκε με τα αρχειδια κυριως τα εγλυφε δεν τα ρουφουσε.Παραλληλα με μαλακιζε και οταν ειδε ανορθωση τον εβαλε στο στομα και αρχισε να τρομπαρει το κεφαλι κυριως κρατωντας τον κορμο με το χερι της.Μετα την ξαναβαλα να γλυφει ορχεις και στη συνεχεια πιπα.Τελικα αποφασισα να μην τη γαμησω δεν ηταν του γουστου μου και ετσι την αφησα να συνεχισει μεχρι να τα παρει στο στομα εντος καποτας.Μου εδωσε μαντηλακι με σκουπισε σαν καλη νοικοκυρα και αφου με ευχαριστησε αποχωρησε.
Τυποποιημενες υπηρεσιες ,ευγενικη κλπ αλλα οχι του γουστου μου οποτε δεν θα ξαναπαρω εγω προσωπικα...
Τυποποιημενες υπηρεσιες ,ευγενικη κλπ αλλα οχι του γουστου μου οποτε δεν θα ξαναπαρω εγω προσωπικα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νίκα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαρτίου, 2025
Θυμάμαι γενικά ότι η Νίκα έβγαζε αρκετό πάθος με γλωσσόφιλα και τα λοιπά. Έχει αλλάξει κάτι;

fideboras
10 Μαρτίου, 2025
Δεν ξερω τι εκανε παλια εγω ετσι την ειδα προχτες που την πηρα αλλα ξαναλεω εμενα προσωπικα δεν ειναι και του γουστου μου .Ο καθενας εχει αλλα γουστα...

Tsarkalakos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2