Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ποτό στο Κολωνάκι, Παρασκευή βραδάκι. Όλες φινετσάτες και άβυζες, με ύφος ηλεκτροφόρο σύρμα, παίζουν πλάτη. "Που θα πας", σου λέει, "θα κοιτάξεις και θα επιβεβαιώσεις την ματαιοδοξία μου". Πριτς! Είναι η απάντηση, αντί να πιώ άλλα δύο ποτά, πάω στο Φυλής 136 και βρίσκω τη Μαριάνα τη Βουλγάρα. Ο χώρος είναι σούπερ καθαρός, το πιο καθαρό που έχω πάει ποτέ μου στην τιμή των 20. Μιλάμε για δωμάτιο με ξεχωριστή τουαλέτα, πολλαπλούς χώρους υποδοχής, κρυφούς φωτισμούς, φρεσκοβαμμένο. Απίστευτο πραγματικά να υπάρχει τέτοιο μαγαζί στην Φυλής.
Η Μαριάνα, είναι μια κοπελίτσα πολύ συμπαθητική, με 5αρο-6άρι βυζί νεανικό, πικάντικη φατσούλα και σκούρα πράσινα μάτια. Γενικά είναι στον κόσμο της, και δεν αγχώνεται, της αρέσει να μαθαίνει για σένα και ας αργήσει λίγο στα καθήκοντα της. Με το χαμόγελο συνέχεια, πολύ ευχάριστη, δεν δυσανασχετεί με τίποτα, τα βλέπει όλα κανονικά. Θα έλεγε κανείς ίσως ότι έχει υπερβολικά αθώο μυαλό για ξεπέτα τέτοιου τύπου, αλλά είναι τόσο γκομενάρα που φτιάχνεσαι όταν την βλέπεις και ανεβάζεις στροφές!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού