Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 95 10
Μπουρδέλα
100713
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καπνίζοντας τις τελευταίες τζούρες απ' τη πίπα μου, μπήκα στο χόστελ. Σήμερα είχα όρεξη για κάλτ καταστάσεις κι έτσι κατέβηκα στην υπόγα. Εδώ δουλεύει η Ελένη, γνωστή στη περιοχή, αλλά όσες φορές κι αν την έχω πετύχει δεν την έχω πάρει. Οπτικά δεν είναι στα γούστα μου. Είναι μια ξανθιά μιλφ, με έξτρα κιλάκια και μαλλιά που στις ρίζες γκριζάρουν
Η φάση είναι κάλτ και ο οίκος αυτός από τους πιο άθλιους της περιοχής. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα και σουφραδέλι.
Τσατσά δεν υπήρχε, έδωσα ένα απαξιωμένο 10ρικο στην Ελένη και μπήκα
Το δωμάτιο άθλιο και ριπαρό, έβγαλα μόνο το σακάκι μου και έμεινα με τα ρούχα. Κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να κοπανάω το κατάρτι...
Μπήκε μέσα η Ελένη και μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω
Θα κάνουμε παιχνίδι στα όρθια της είπα. Ζήτησα να γονατίσει και να με φλογεριάσει. Κάθησε στα γόνατα και πήρε το κατάρτι στο στόμα της
Η πίπα της μέτρια, χωρίς ιδιαίτερη τεχνική. Μου είχε γίνει όμως πέτρα κι αυτή έκανε γλουρπ γλουρπ όσο τον χλαπάκιαζε...
Της είπα να στηθεί για να σπρώξω τη σούφρα της
Μου έβαλε κάλτσα και τζελ στη ροδέλα της... Έτσι στα όρθια μπήκα μέσα στο κωλί της. Άρχισα να της σούβλιζω τη κωλάρα και να ανεβάζω ρυθμούς
Τη κωλογαμούσα άγρια στα όρθια και έριχνα μπάτσες στη κωλάρα της
Στήθηκε στα τέσσερα στο κρεβάτι κι εγώ πίσω όρθιος της γαμούσα με γρήγορους ρυθμούς τη κλανιόλα της
Είχα κατεβάσει τα παντελόνια κι έδινα πόνο στο κωλί της μιλφάρας...
Το κωλί της είναι δουλεμένο, αλλά όχι τελείως πηγάδι. Έχει μέτρια αίσθηση και είναι ζεστό...
"Έχεις ζεστό κωλαράκι" της είπα
"Είμαι και ζεστός άνθρωπος" αποκρίθηκε

Συνέχισα το ξεκώλιασμα και την είχα πιάσει από τη μέση
Δίνοντας πόνο, άρχισα να κερνάω κοκτέιλ μέσα στη κλανιόλα της
Έβγαλα τη κάλτσα και τη πέταξα αμέσως κάτω.
Ντύθηκε, με χαιρέτησε και είπε πως με περιμένει πάλι να τη ξεκωλιάσω
Έριξα ένα κατούρημα στο νιπτήρα κι έφυγα...
Υπηρεσία δεν υπήρχε και η βαθμολογία είναι ενδεικτική.
Συμπερασματικά, η Ελένη είναι μια πολύ κάλτ μιλφ σε έναν επίσης ελλεεινό και καλτ οίκο. Είναι για κασκαντέρ...Τη πήρα καθαρά έτσι για τη φάση, δεν τη συνιστώ...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...

Τσατσά δεν υπήρχε, έδωσα ένα απαξιωμένο 10ρικο στην Ελένη και μπήκα

Το δωμάτιο άθλιο και ριπαρό, έβγαλα μόνο το σακάκι μου και έμεινα με τα ρούχα. Κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να κοπανάω το κατάρτι...
Μπήκε μέσα η Ελένη και μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω

Της είπα να στηθεί για να σπρώξω τη σούφρα της

Στήθηκε στα τέσσερα στο κρεβάτι κι εγώ πίσω όρθιος της γαμούσα με γρήγορους ρυθμούς τη κλανιόλα της

Το κωλί της είναι δουλεμένο, αλλά όχι τελείως πηγάδι. Έχει μέτρια αίσθηση και είναι ζεστό...
"Έχεις ζεστό κωλαράκι" της είπα

"Είμαι και ζεστός άνθρωπος" αποκρίθηκε

Συνέχισα το ξεκώλιασμα και την είχα πιάσει από τη μέση

Ντύθηκε, με χαιρέτησε και είπε πως με περιμένει πάλι να τη ξεκωλιάσω

Έριξα ένα κατούρημα στο νιπτήρα κι έφυγα...
Υπηρεσία δεν υπήρχε και η βαθμολογία είναι ενδεικτική.
Συμπερασματικά, η Ελένη είναι μια πολύ κάλτ μιλφ σε έναν επίσης ελλεεινό και καλτ οίκο. Είναι για κασκαντέρ...Τη πήρα καθαρά έτσι για τη φάση, δεν τη συνιστώ...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2025
Αυτά τα γαμήσια έτσι για την καλτίλα,ειναι ακρως απαραίτητα ,μια φορά το τριμηνο τουλάχιστον.Βοηθάνε στην εσωτερική αναζήτηση,την αποβολή τοξίνων απο τον οργανισμό,την πνευματική κάθαρση αλλα και στην σωτηρία της ψυχής μας,καθ ότι δίνουμε ελεημοσύνη σε παναθλιας εμφάνισης πόρνες που θα ηταν αστεγες προ πολλού αν δεν υπηρχαν μερακλήδες.
J
jik
09 Μαρτίου, 2025
Χα χα φορος σπερματος !
H
Hase
09 Μαρτίου, 2025
Δειτε το κι αλλιως..οκ..ακυρη παρουσια ακυρο μπουρδελο..ομως: αυτη καθεται και σου δινει μεψρι και το κωλο της με δεκα μονο ευρω..και σου λεει κι ευχαριστω..κι ανεχεται και τον καθε βρωμιλο στο Μεταξι..με ολους τους κινδυνους...εκει που αλλες το παιζουν και καλα ντιβες και δε σου κανουν ουτε τα μισα με κατοσταρικα και βαλε..ναι ..απαξιωμενο 10αρικο..που ομως μπορει να χε και καποια αξια τελικα..παρ'ολη τη καλτιλα της φασης..για μια γυναικα που δε ξερεις τι αναγκη τη σπρωχνει να βρισκεται εκει...εστω να μαζεψει και κανα 10αρικο απο οποιον την επιλεξει...γιατι αν δεν εκανε κι αυτο...πιθανον να μην την επαιρνε και κανενας..η' να ψωμοζουσε καθαριζοντας καμια σκαλα..η' και αστεγη...δε γραφω αυτο το σχολιο για να λυπομαστε...ουτε για να προτρεψω καποιον να παει...ομως καπως ετσι ειναι τα πραγματα...
H
Hase
11 Μαρτίου, 2025
Αφού δε ήταν ο τύπος σου εμφανησιακα τοτε γιατί μπήκες δωμάτιο ; Χαχα
J
Jshe
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4