Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 136 10
Μπουρδέλα
387135
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Πρωινή επίσκεψη στον οίκο με σκοπό την Μόνικα αλλά την πάτησα.... Μπαίνω μέσα και βγαίνει μια μεγάλο κυρία (δεν θυμάμαι το ονομα)ξεκινάει λέει το πρόγραμμα και κάνω επιστροφή για την πόρτα εξόδου και ξαφνικά μου λέει έχουμε και άλλη μια κοπέλα.Πω πω λέω σώθηκα, βγαίνει τώρα η τσατσά η πονηρή και μου παρουσιάζει την πιτσιρικα κάπως μουτρομενει χωρίς να πει το όνομα της και ρίσκαρα μήπως ήταν η Μόνικα και μπήκα.Ελα μου ντε που τελικά ήταν η φολο Λίκα. Την ρώτησα όταν μπήκε στο δωμάτιο πως την λένε και ξενέρωσα στο άκουσμα της..
Τώρα η συνέδρια πέρα του ελευθ στοματικό ήταν αποτυχία... ξενέρωτη το μυαλό της ήταν να τελειώσουμε χωρίς να τον τρώει βαθιά, όλο χέρι έβαζε για να μην τον χώνω βαθιά και γενικά χάλια,δεν αξίζει για τίποτα η κοπέλα. Το μόνο θετικό ήταν το δωμάτιο καθαρό με ντουζιέρα και καθαρή πετσέτα όπου έκανα το ντους και πήγα να ρεφαρω στο Κωνστ/λεως υπογ στην πρώην (Βιβιαν) εκεί πέρασα σούπερ!!!
Τώρα η συνέδρια πέρα του ελευθ στοματικό ήταν αποτυχία... ξενέρωτη το μυαλό της ήταν να τελειώσουμε χωρίς να τον τρώει βαθιά, όλο χέρι έβαζε για να μην τον χώνω βαθιά και γενικά χάλια,δεν αξίζει για τίποτα η κοπέλα. Το μόνο θετικό ήταν το δωμάτιο καθαρό με ντουζιέρα και καθαρή πετσέτα όπου έκανα το ντους και πήγα να ρεφαρω στο Κωνστ/λεως υπογ στην πρώην (Βιβιαν) εκεί πέρασα σούπερ!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λικα
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2025
Εμ..καλα τα γραψα εγω..τσεκαρουμε και καμια κριτικη πρωτα..δεν ειναι το εικοσαρικο..ειναι η φαση που σν βγαινει αποτυχημενη σε χαλαει..
H
Hase
05 Μαρτίου, 2025
Την πάτησα κ εγώ πριν καιρό. Μου φαίνεται ότι πρώτος έγραψα κριτική για την Λικα....πουσαι Αννουλα μου. Αν διαβάζεις στείλε μου μήνυμα γιατί έχασα τι τηλέφωνο σου αγαπημένη μου

mkavlos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2