Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 590 10
Μπουρδέλα
604914
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μολις ειδα την ειρηνα στο προγραμμα ήξερα οτι πρεπει να την επισκεφτώ. Για οσους δεν ξερουν, η ειρηνα ειναι μια σχετικα νεαρη ,γυρω στα 30,ρωσιδουλα , μελαχρινη με ισιο καστανοξανθο μαλλι, πονηρη εκφυλη φατσουλα, καταπληκτικα βυζακια και κωλαρακι.
Φαινοταν απο το σαλονι οτι εχει διαθεση και δεν απογοητευσε. Με την εισοδο της στο δωματιο με βρηκε καθιστο στο κρεβατι να κανω ενα τσιγαρο. Ανεβηκε επανω μου και μου εδωσε τα βυζυκια της για ρουφηγμα.
Δωσαμε φιλακια με λιγη γλωσσα την ωρα που εγω χουφτωνα το κωλαρακι της και ετριβα το ξεσκούφωτο καυλι μου στο μουνακι της. Περασμα καποτας με μια τυπικη πιπα στην οποια να πω την αληθεια θα ηθελα λιγο καλυτερο στησιμο για να βλεπω την φατσουλα της, αλλα ισως να μην την βολευε το σημειο που ειχα ξαπλωσει.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου καρφωνα σε χαλαρο ρυθμο με εκεινη να αναστεναζει. Γυρισμα στα τεσσερα οπου εκει εδωσα πονο με δυνατα και γρηγορα καρφώματα ωσπου ένοιωσα το κρεβατι να μετακινειται, το μετατόπισα οσο περισσοτερο μπορουσα μεχρι το τελος.
Εχει επιστρέψει ορεξάτη και καυλωμενη, δεν την θυμαμαι ετσι την τελευταια φορα , ας ελπισουμε να παραμεινει τοσο καλη και να μην φυγει και μας αφήσει παλι.
Φαινοταν απο το σαλονι οτι εχει διαθεση και δεν απογοητευσε. Με την εισοδο της στο δωματιο με βρηκε καθιστο στο κρεβατι να κανω ενα τσιγαρο. Ανεβηκε επανω μου και μου εδωσε τα βυζυκια της για ρουφηγμα.
Δωσαμε φιλακια με λιγη γλωσσα την ωρα που εγω χουφτωνα το κωλαρακι της και ετριβα το ξεσκούφωτο καυλι μου στο μουνακι της. Περασμα καποτας με μια τυπικη πιπα στην οποια να πω την αληθεια θα ηθελα λιγο καλυτερο στησιμο για να βλεπω την φατσουλα της, αλλα ισως να μην την βολευε το σημειο που ειχα ξαπλωσει.
Πρωτη σταση ιεραποστολικο οπου καρφωνα σε χαλαρο ρυθμο με εκεινη να αναστεναζει. Γυρισμα στα τεσσερα οπου εκει εδωσα πονο με δυνατα και γρηγορα καρφώματα ωσπου ένοιωσα το κρεβατι να μετακινειται, το μετατόπισα οσο περισσοτερο μπορουσα μεχρι το τελος.
Εχει επιστρέψει ορεξάτη και καυλωμενη, δεν την θυμαμαι ετσι την τελευταια φορα , ας ελπισουμε να παραμεινει τοσο καλη και να μην φυγει και μας αφήσει παλι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2025
...αν και πολύ φοβάμαι ότι σε έριξε λίγο στο σέρβις. Με τον άλλον έχυσε τρεις φορές κι ΕΝΤΕΛΩΣ αυθόρμητα του είπε ότι είναι πολύ καλός γαμιάς 

J
Johnstef
04 Μαρτίου, 2025
Ποια Ειρήνη είναι ? Αυτή που δούλευε στο Φώκαιας 19 πάνω?
TD
The Dark Night
05 Μαρτίου, 2025
Καπου τα παραειπε κι αυτος..στο 10λεπτο να τελειωσει και τρεις φορες? Too much....
H
Hase
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3