Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 109 10
Μπουρδέλα
131889
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ανεβαίνοντας λοιπόν επανω στο Ιασωνος 1β στην αριστερη πορτα εκει περιπου στις 16:20 ειδα στο σαλονι την Σοφια, μια σχετικα χαριτωμενη Μιλφ προ-Γκιλφ με υψος περιπου 1,62 σωμα με πιασιματα με σχετικα ωραια περιφερεια, βυζι νουμερο 2 οπως το ειδα, ξανθο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους (οπως το ειχε η Κατερινα Γιουλακη στην τηλεοπτικη σειρα "το ρετιρε")...αφου την παρουσιασε η τσατσα μου ειπε οτι ειχε δωματιο για 20 λεπτα....Μπραβο λεω 20 λεπτα να την κλεισει καποιος θα πρεπει να αξιζει αυτη η Σοφια...οποτε ειπα στην τσατσα οτι θα πηγαινα μια βολτα και θα ξαναερχομουνα....πριν φυγω την ρωτησα ποσο χρονων ειναι η Σοφια και μου ειπε 50 + (για την ηλικια της κρατιεται σχετικα αξιοπρεπως)......πραγματι ξαναπηγα μετα και περασα δωματιο....Τελικα αυτη η Σοφια διεψευσε τις μεγαλες μου προσδοκιες..παρα την χαριτωμενη εμφανιση της, οι υπηρεσιες της ειναι απο μετριες εως κακες....Καταρχην δεν μιλαει λεξη Ελληνικα και Αγγλικα πολυ λιγα....Το προγραμμα της υπεραπλο, η σκουφατη πιπα της βαριεστημενη, σουτιεν δεν εβγαλε καθολου, ηταν λιγο μιγιαγγιχτη μη το ενα μη το αλλο, οταν τελικα μπηκα μεσα της η αισθηση δεν ηταν και η καλυτερη...ειχε βαλει βεβαια λιγο σαλιο αλλα και παλι προσπαθουσε να με κραταει να μην μπαινω γρηγορα μεσα της, εδειχνε να ποναει καπως....Επελεξα να μπαινοβγαινω αργα αργα μεσα της χωρις να επιδιωξω να χυσω και απλα περιμενα να χτυπησει πορτα η τσατσα...Πολυ μετρια εμπειρια δεν νομιζω να ξαναπαρω....Μονο θετικο η σχετικα καλη της εμφανιση παντα σε σχεση με την ηλικια της....Τωρα ο αλλος ο αγαπουλης που την ειχε 20 λεπτα πριν απο εμενα ποιος ξερει τι κανανε μεσα...ισως με μερικα εξτραδακια να αλλαζει και η σταση της...δεν το ρισκαρω παντως....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;