Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 169 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Διαβάζοντας την ημερησία ενημέρωση του Σμύρνη παρατήρησα για μια τεράστια κωλαρα. Τελείωσα με κάτι δουλειές και κοντά στις 3το μεσημέρι μπήκα στο Φ67. Η τσα παρουσιάζει Ντιάνα ως μια 22χρονη Ισπανίδα νταρντανα και αυτό είναι απλά με ψεύτικους βυζους ( άμα ήταν αληθινά θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον) γλυκιά φάτσα μπορώ να πω και μεγάλο κώλο ο οποίος δεν είναι πλαδαρος. Πλήρωσα μπήκα στο τρισαθλιο δωμάτιο το οποίο δεν είχε ούτε χώρο να βάλεις να ρούχα σου και ένα φωτισμό ανύπαρκτο. Έβγαλα τα ρούχα στάθηκα μπροστά στο καθρέφτη και σκεφτόμουν τ κάνω εδώ. Πέρασαν έτσι μερικά λεπτά και ήρθε η Ντιάνα χαμογελαστή εδώ να τονίσω πως η τσα ανακοινώνει ελεύθερη φλογερή και η κοπέλα μπαίνει με το προφυλακτικό στο χέρι και το ανοίγει σε χρόνο ρεκόρ δεν με απασχόλησε καθώς θα της έλεγα να βάλει απλά αν κάποιος ήθελε φρι θα αντιμετώπιζε ένα θέμα πιστεύω καθώς η επικοινωνία είναι δύσκολη με τα λατινοειδη. Δεν τα βρήκα σκούρα γτ με καυλώνουν πολύ αυτές οι κωλάρες και ήμουν σχεδόν έτοιμος ξεκίνησε μια πίπα αδιάφορη αλλά την έκοψα γρήγορα γιατί απλά ήθελα να τ στήσω στα 4 και τίποτα άλλο. Καμία αίσθηση εξαιτίας του ενός λίτρου τζελ που χρησιμοποιεί αλλά και πάλι δεν έδωσα σημασία και συνέχισα το σκοπό μου θα τ σφυρικοπουσα όσο περισσότερο μπορούσα τίποτα δε θα με σταματαγε ακόμα και η τσα να χτύπαγε ήμουν αποφασισμένος να χύσω και να συνεχίσω να τ καρφώνω έως ότου εξαντληθω, και έτσι έγινε. Το ευχαριστήθηκα ένα άχρωμο αδιάφορο γαμησι χωρίς κανένα συναίσθημα απλά να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να προσθέσω άλλη μια κωλαρα στη συλλογή μου. Θεωρώ ότι οι περισσότεροι που θα την δοκιμάσουν θα πουν ότι είναι φόλα και δεν τους άδικο ειδικά άμα δε σε καυλώνει το συγκεκριμένο σωματότυπο. Η αλήθεια είναι πως ο μόνος λόγος που θα τη δοκιμαζα ξανά είναι αν έχω καύλες και δεν υπάρχει κανένας καινούργιος τεράστιος κώλος στην περιοχή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pitsirikosss
Σεβαστός
25
Πόντοι:
1.191
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ΣΠΥΡΟΣΣ, Milfomaniac και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2025
Λιοσίων 73Α Καταλίνα 17:30 και μετά, δεν είναι πολύ όμορφη έχει μικρό στήθος αλλά έχει κωλάθρα.Είναι στα πλάνα μου,δεν την έχω πάρει ακόμα και Βέργας 6Α υπόγειο Βικτώρια 17:00 και μετά με βυζάρες μπαμπάτσικη έχει δοκιμαστεί.Με κάθε επιφύλαξη γιατί γούστα είναι αυτά!!!Diamond Spa Δάφνη Εθνάρχου Μακαρίου 18, Λίζα, Αλίνα απλά απιστευτές!!!!!!
review reaction 1 Pitsirikosss
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1