Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 304 10
Γενική βαθμολογία

5.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σύντομη περιγραφή: Ελάχιστη συμμετοχή, τάσεις ξεπέτας , κάκιστο τσιμπούκι, γαμήσι δίχως κλέψιμο.

Αναλυτική: Κάποιοι άνθρωποι δρουν περισσότερο παρορμητικά ή βάσει ενστίκτου, κάποιοι άλλοι προσχεδιάζουν και σκέφτονται ψύχραιμα. Εγώ προσπαθώ να ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο δεν το πετυχαίνω πάντα.
Η συγκεκριμένη μου τράβηξε την προσοχή διότι μου άρεσε εμφανισιακά (μικρόσωμη, λεία επιδερμίδα, ωραίο βυζάκι) και σκέφτηκα πως θα νιώσω σαν κονκισταδόρας, μολονότι δεν έχω σε καμία εκτίμηση τις λατίνες. Βγήκα έξω από το μπουρδέλο, έψαξα το όνομα της και διάβασα τις (θετικές) κριτικές. Ωστόσο θεωρώ πως δεν τις αξίζει και διαβάζοντας τες ξανά, καταλαβαίνω πως μάλλον είναι προϊόν μυθοπλασίας. Για την ιστορία και αφού δεν ξέρουμε πως είναι ο καθένας όταν γράφει μία κριτική, όποιον τον απασχολεί η δική μου εμφάνιση ας τη δει εδώ: https://www.bourdela.com/forum/threads/imerisia-enimerosi-gia-mpoyrdela.26/page-9927#post-12710436

Έδωσα το παράβολο ξεκαθαρίζοντας στην τσατσά πως δεν θέλω να χρησιμοποιήσει κρέμα, όπως και έγινε, ενώ πέρασα σε ένα μέτριο δωμάτιο που τουλάχιστον δεν βρώμαγε και δεν είχε σπέρμα στα σεντόνια.
Η Μία δεν άργησε να μπει, εμφανίζοντας εξαρχής διάθεση για ξεπέταγμα. Δεν έκανε καθόλου προκαταρκτικά, ενώ προσπάθησε να περάσει γρήγορα καπότα. Προφανώς όμως δεν ήξερε πως πάω στα μπουρδέλα από το λύκειο και κάτι τέτοια τα έχω φάει με το κουτάλι. Τη γράπωσα στα όρθια και άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό σφίγγοντας την πάνω μου, ενώ δαχτύλιαζα το μουνί της. Έπειτα της έσπρωξα το κεφάλι προς τα κάτω και της είπα να μην βάλει καπότα. Η πίπα της ήταν χειρότερη και από της Τζούλιας, βάζοντας μόνο το κεφάλι μέσα.

Αφού συνειδητοποίησα πως ούτε να γλείφει δεν ξέρει, την έριξα στο κρεβάτι, φόρεσα την καπότα και της τον κάρφωσα στο στενό μουνί της. Αυτή επαναλάμβανε ''no kiss'' όταν τη φίλαγα στο λαιμό και στα βιζάκια, κάτι που με έκανε να σκεφτώ ''με πήραν στο λαιμό τους οι προηγούμενοι''. Η μάχη είχε χαθεί όμως όχι και ο πόλεμος. Αφού ήταν αρνητική στα φιλιά και στα προκαταρκτικά, θα έτρωγε δυνατό γαμήσι διότι αυτό της άξιζε.

Μία στάση κάναμε μόνο -ιεραποστολικό- όμως της τον έδωσα δυνατά και ασταμάτητα. Οφείλω πάντως να γράψω ότι δεν προσπάθησε να κλέψει ούτε και είπε κάτι για την ένταση. Σε κάποιο σημείο έπεσα ολόκληρος πάνω της ώστε να ενωθούν τα σώματα μας και να αισθάνομαι τα βυζάκια της πάνω μου. Την αγκάλιασα στην πλάτη με τέτοιο τρόπο ώστε τα χέρια μου να σφίγγουν χουφτώνοντας το απαλό και νεανικό δέρμα με λύσσα.
Το τέλος ήρθε μετά από 7-8 λεπτά, αφού είχα ιδρώσει και την έκανα χάλια, όμως πάλι δεν φάνηκε να δυσανασχετεί και απλώς εξαφανίστηκε από το δωμάτιο λέγοντας ''thank you baby''

Συμπερασματικά, την προτείνω μόνο σε κάποιον που τον ελκύει ιδιαίτερα το καλούπι της. Για εμένα δεν αξίζει διότι ούτε είναι κάτι ιδιαίτερο από εμφάνιση ούτε και από υπηρεσίες Εγώ θέλω στο γαμήσι να γλείφω, να φιλάω, να πιπιλάω κτλπ. Αν ήταν να κάνω μόνο μία παλινδρομική κίνηση, κάθομαι και την παίζω στο σπίτι μου γλειτώνοντας το εικοσάρικο.
Είμα σίγουρος πως αν της έδινα παραπάνω λεφτά θα ήταν πιο θερμή και σίγουρα θα λάμβανα διάφορα εξτραδάκια (κλασική λατινική τεχνική), όμως εννοείται πως ούτε 1 cent δεν θα έδινα σε πουτάνα της Φυλής, πόσο δε στη συγκεκριμένη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 01, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
1
Πόντοι:
441
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, info@123, Pitsirikosss και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2025
Δήλωσες ότι δεν θέλεις να χρησιμοποιήσει κρέμα "όπως κι έγινε".
Δηλ. θεωρείς ότι υπάρχει εργαζόμενη που δουλεύει χωρίς λίπανση;
02 Μαρτίου, 2025
@Johnstef Εννοείται, αρκετές μου έχουν πει άλλωστε πως γενικά δεν χρησιμοποιούν. Επίσης, έχω σταθεί άτυχος και έχω γευτεί μουνιά τα οποία έχουν βάλει κρέμα, οπότε η γλώσσα μου μπορεί να το κατάλαβει πανεύκολα. Άσε που η αίσθηση όταν γαμάς είναι εντελώς διαφορετική.
Με το γλείψιμο που τους κάνω εγώ δεν χρειάζονται τίποτα.
02 Μαρτίου, 2025
Δεν νομίζω να ήταν ψεύτικες οι κριτικές. Πρέπει να είναι η κλασσική περίπτωση λατίνας που στην αρχή είχε όρεξη και μετά κάηκε. Την πείρα πριν δύο μήνες με γλωσσοφιλα,δαχτυλιασματα και πολύ καλό 69. Μια εβδομάδα μετά (όχι φόλα) δύο σκάλες κάτω από υπηρεσίες.
review reaction 1 Kamigawa
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3