Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 339 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα για τη Μπέλλα που είναι η δεύτερη φορά.Είναι ψηλή ωραίο βυζάκι όχι πολύ μεγάλο,κωλάρα και όχι skinny με μαύρα μακριά μαλλιά,πρόσωπο συμπαθητικό.Πέρασμα προφυλακτικού σε μισοπεσμένη τσαπού και άρχισε πίπα μέτρια μεν αλλά με προσπάθεια δε.Έκανε κάτι γρήγορα μπασίματα μέχρι που της έπιασα το κεφάλι για deepthroat και τον έβαλε πλάγια στο μάγουλο της.Έβαλε λίγο τζελ και της είπα να έρθει από πάνω,μου λέει σιγά σιγά,οοκ της λέω.Δε ξέρει Ελληνικά μόνο κάποιες λέξεις.Αφού της τον έβαλα σιγά σιγά γιατί δυσκολεύτηκε λίγο,το πήγαμε πολύ αργά μέχρι να τον συνηθίσει και αφού χαλάρωσε ξάπλωσε πάνω μου και σιγά σιγά ανέβαζα ρυθμούς αλλά χαλαρά,δίνοντας της φιλάκια στο λαιμό που έκανε και εκείνη το ίδιο για λίγο,βγάζοντας ωραίες κραυγούλες.Μετά από λίγο τη ξαπλώνω και αρχίζω να ανεβάζω στροφές,ξαπλώνω πάνω της και της σηκώνω τα πόδια,πότε την έγλειφα στο λαιμό και στο αυτί της και πότε της έπιανα και έγλυφα τα βυζιά της.Διάφορες παραλλαγές σε αυτή τη στάση με πόδια στους,ανοιχτά,να τη πιάνω από τη μέση ενώ ο ρυθμός πλέον είχε γίνει γρήγορος και δυνατός.Οι κραυγούλες της ήταν καβλωτικές.Τι γυρνάω πλάγια ενώ χάιδευα όλο το σώμα της και το πρόσωπο της.Τελος στα 4 έδωσα πολύ πόνο δεν διαμαρτυρήθηκε,ενώ τη ρώταγα συχνά αν πονάει και αν είναι οκ και μου απαντούσε οκ οκ.Πότε έπαιζα με το μουνάκι της και πότε με τη πίσω τρυπούλα της.Κάποια στιγμή τη ρώτησα για να τελειώσω πάνω στη κωλάρα της και μου είπε yes,ανέβασα κιάλλο στροφές και βγάζω προφυλακτικό και τον έτριψα πάνω στην κωλοχαράδρα της όπου και έχυσα.Μείναμε λίγο ακόμα έτσι μέχρι να βγουν όλα.Την καθάρισα με μωρομάντηλα και την ευχαρίστησα ξανά και ξανά.Αφού ρώτησε ο ένας τον άλλον αν είναι οκ χτύπησε η πόρτα,ντύθηκε και έφυγε.Επίσης έφαγε και μερικές μπατσούλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μπέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!