Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.0 31 10
Μπουρδέλα
61725
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Ντιάνα λοιπον μια όμορφη γυναικα μιλφαρα καπου 35-40 χρονων, αρκετά αδυνατη, υψος περιπου 1,65 - 1,68, βυζι περιπου 2 - 2,5 νουμερο, μαλλι μακρυ σπαστο κοκκινο - ξανθοκοκκινο (πριν μερικους μηνες ηταν καστανη), λεπτα ποδια , εχει και ενα τατοο στην δεξια ωμοπλατη, ωραιο προσωπο προστυχο μου θυμισε την πορνοσταρ Danie Daniels σε πιο αδυνατη εκδοση βεβαια.....Την εχω πετυχει κατα καιρους και στα 3 τα ΜΑ 28 σχεδον παντα πρωι-απογευμα...τελευταια φορα την πετυχα στο ΜΑ 28 στο υπογειο οπου δουλευε μαζι με την Ζανα (ψηληΡωσιδα μελαχρινη μιλφ)...στο σαλοναρισμα φοραει ενα ζευγαρι ψιλοτακουνες σεξυ μαυρες μποτες οι οποιες φτανουν μεχρι το γονατο...στο δωματιο που την ρωτησα μου ειπε οτι καταγεται απο την Μολδαβια...Ελληνικα δεν μιλαει πολυ καλα, αλλα ψιλοκαταλαβαινει....τωρα στα του αγωνα εμενα παντα μου σκουπιζει το πουλι με ενα μωρομαντηλο....Η πιπα της ακαποτη και απο τις καλυτερες στο Μεταξουργειο....γλειφει και αρχιδια...ολες τις φορες την επαιρνα ιεραποστολικα οπου σε αυτην την σταση παντα καταληγαμε να κανουμε γλωσσοφιλα (πολυ παιχνιδιαρα με την γλωσσα της και πολυ καθαρη η αναπνοη της)....Η τσατσα ειναι καπως βιαστικια τοσο πριν οταν εισαι με την κοπελα, οσο και μετα οπου σε πιεζει να βγεις γρηγορα για να ετοιμασει το δωματιο για τον επομενο....Κατα τα αλλα , Ντιανα για τα 10ευρω ειναι σουπερ επιλογη....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;