Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 186 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωτη μέρα του καυτού τριημέρου του sex και ξεκινώ απογευματάκι, μετά από μια μικρή αποχή, για τα στέκια του αγοραίου έρωτα! Μετά από σύντομη βόλτα καταλήγω στη χυμώδη και εκφυλη μιχαελα! Ευχάριστη στο σαλόνι με μια δόση καλής επιθετικοτητας! Τορπίλες μπροστά και γενικά ευχαριστιοσουν να πιάνεις! Μελαχρινή με ωραίο ίσιο μαλλί! Πληρώνω και μπαίνω δωματιο(τρύπες παρεμπιπτόντως). Γδυνομαι, ξαπλώνω και μετά από λίγο μπαίνει το κορμι! Ωραία ορεκτικά με φιλιά σε στήθος και πιπιλισματα εκατέρωθεν, γλειψιματα σε λαιμους και αυτια και γενικά να διαχυεται μια καυλα από παντού!! Ωραία επαφή στα κορμιά και γενικά η κοπέλα είναι έμπνευση! Έχει γίνει πέτρα και αρχίζει το σόου!! Βαθύ κλαρίνο με καλά και αρκετά πνιξιματα, παιχνίδια με τη γλώσσα όσο τον είχε μέσα και έξτρα περιποίηση με εξωτερική γλώσσα σε κορμό και κεφαλι?. Βαρέθηκε να γλείφει, καποτα και cow girl! Εκπληκτική με βαθιά καθίσματα και σπασίματα της μέσης όπου έμπαινε μέχρι τη ρίζα! ?Γυρίζουμε με εμένα από πάνω και μετά από σύντομο σπρώξιμο, στα 4 όπου έδινα πονο αρκετή ωριτσα ποτέ χυμένος πάνω της και χουφτωνοντας τις ρωγαρες και πότε στα γόνατα όπου πιστόνιαζα με πλήρη διείσδυση όπου ήρθε το τελος βαθιά!! Εκπληκτική συμμετοχή το κορίτσι, με διάθεση και χάρη! Το μόνο μελανό μου σημείο είναι στην αίσθηση του οργασμού. Μου φάνηκε κάπως. Εννοείται πως θα ξαναπάω για να δω...!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!