Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 165 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ώρα 17:12 μπαίνω μέσα στον οίκο και βλέπω διάφορους συναγωνιστές διαφόρων εθνικοτήτων να περιμένουν καρτερικά. Η Πάολα συνεχόμενα δωμάτια, η Νικόλ βαρουσε μύγες. Βέβαια με κέρδισε το χαμόγελο της, το κοριτσίστικο πρόσωπο της και οι 4αρες βυζάρες της. Ανέφερα στην τσατσά ότι θέλω και τα 2 κορίτσια μαζί. Ωραία λέει θα περιμένεις ένα δύο δωμάτια και θα σε βάλω στο δωμάτιο 3, είναι ωραίο για παρτουζα λέει.
Περιμένω στο λόμπι για 15 λεπτά μέχρι τότε είχε ξεπεταξει ενάμιση δωμάτιο η Πάολα, η Νικόλ έβγαινε να μας κάνει promotion μόνο και μιλούσε με την τσατσά, περί ανέμων και υδάτων.
Τεσπά αδειάζει το δωμάτιο 3 μπαίνω μέσα και ξεντυνομαι. Λέω θα αργήσουν τα κορίτσια από μέσα μου. Όντως είχε η Πάολα συνεχόμενα δωμάτια και μέχρι να ανταμώσουν ελεύθερες για το τρίο, έπρεπε να περιμένω. Και περίμενα και περίμενα κάνα 40 λεπτό.
Μπαίνουν λοιπόν τα κορίτσια με περικύκλωσαν και μου έφεραν τις βυζάρες τους πάνω μου. Άρχισα να χουφτωνω και να φιλάω λαιμούς στα όρθια.
Με ρωτάνε λοιπόν τι θες να σου κάνουμε να μην σε έχουμε όρθιο.
Ξαπλώνω και τους λέω " γλύψτε με μαζί". Αριστερά η Πάολα να αναλαμβάνει τα αρχιδια και δεξιά η Νικόλ να έχει πιάσει το κλαρίνο. Τι ωραία που με εγλυφαν, κόντεψα να χύσω. Έπιανα βυζιά και χουφτωνα. Δικιά στα αρχιδια και στον κορμό η Πάολα και βαθύ κλαρίνο η Νικόλ με δύναμη στο πουτσοκέφαλο.
Αλλαγή ύστερα η Πάολα το κλαρίνο (καλά μιλάμε 10/10 πίπα, λες και δεν έχει δόντια, βελούδο) και η Νικόλ να μου έχει φέρει τις βυζάρες της στο πρόσωπο μου όπως ήμουν ξάπλα.
"Μου επιτρέπεις την ρωτάω";
Καταλαβαίνει τι θέλω και μου τα ακουμπάει στο πρόσωπο μου. Μάγκες είχαν ωραία υφή και βάρος.
*ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΥΖΟΛΑΓΝΙΑ ΦΕΤΙΧ*
Τα πιπιλουσα, τα χουφτωνα, τα εγλυφα λαίμαργα και ανεπνεα μέσα από την βυζοχωριστρα της, λες και ρουφούσα το τελευταίο οξυγόνο στον πλανήτη και ήθελα να κρατηθώ ζωντανός. Μου πατούσε με τα βυζιά την μούρη κάτω, πλαφ, πλαφ έκανε ο αέρας που προσπαθούσε να δραπετεύσει. Μιλάμε για βυζολαγνια, επειδή είμαι θύμα απογαλακτισμου ως μωρό.
Η Πάολα εκεί στο πνευστό (καθώς ήμουν σε Νιρβάνα ρουφωντας τα βυζιά της Νικόλ και την κοιτούσα στα καταγάλανα μάτια της, μέσα στην ψυχή της). Η ίδια η Νικόλ παραδόθηκε στο tit worshiping που της έκανα και είχε γαληνέψει το πρόσωπο της.
Μια φώναξα μια στιγμή "ΜΗΗΗ ΘΑ ΧΥΣΩ, ΣΤΑΜΑΤΆ" στην Πάολα για το πνευστό της..
Θα κάνουμε σεξ ρωτάει η Πάολα και κρατούσε το προφυλακτικό;
-Ναι αμέ, απαντάω
-Ποια θέλεις πρώτη;
-Την Νικόλ
-Οκ έλα Νικόλ, πώς την θες στα 4 η ιεραποστολικά;
-Βασικά την θέλω από πάνω
Έλα και δεν θα σε κουράσω, μόνο για έχω αυτά στο πρόσωπο μου.
-Και της λέει η Πάολα, τα βυζάκια σου θέλει, του αρέσουν τα βυζάκια, χαχαχαχα.
Εμ δεν φαίνεται της απαντάω;
Και γελάμε και οι 3.
Από πάνω η Νικόλ, εγώ να ρουφάω τα βυζιά της και η Πάολα να μου χαϊδεύει την κωλοτρυπίδα και την "αρχιδοραφη". Αυτό για κάνα 2 λεπτό.
Αλλαγή λέω ,έλα εσύ Πάολα γιατί δεν θα αντέξω.
Όχι λέει η Πάολα, την Νικόλ στα 4 και ύστερα εμένα στα τέσσερα.
-όπως θέλετε λοιπόν, απαντάω.
Της τον βάζω, από δίπλα μου η Πάολα να μου γλύφει την δεξιά ρώγα και να λέει γάμα την έτσι.
Πωωω ρε μια κωλάρα να φωνάζω
Να δες και την δικιά μου λέει από τον καθρέφτη, απαντάει η Πάολα.
Και όντως. Χουφτωνα την κωλάρα, η Νικόλ εσκουζε καθώς τον έτρωγε και η Πάολα έλεγε βρωμολογα.
-Σ' αρέσει που γαμαω την φίλη σου, Πάολα;
- Ναι και έχω αρχίσει να καβλωνω, θέλω και εγώ...
Τραβιεμαι τελικά από Νικόλ, γυρναω αυτήν Πάολα και της λέω
-ΘΑ ΧΥΣΩ.
-Ααααα κάτι της λέει στα ρουμανικά, σε φάση βγάλε του την καποτα να του βάλω την δικιά μου, γιατί θα χύσει. Βοηθάει η μία την άλλη να μου την βγάλουν και όντως έκανα edging, λίγο πριν χύσω το σταμάτησα.
Έλα έλα περίμενε λίγο, περνάει λάστιχο σε χρόνο dt μπαίνω και σε αυτήν στα 4 και τώρα η Νικόλ να μου φιλάει το λαιμό και να μου γλύφει την αριστερή ρώγα.
Δεν άντεξα και ύστερα από 20 δευτερόλεπτα, κατέθεσα μέσα στην Πάολα (στο λάστιχο), φωνάζοντας σαν τον γορίλα.
Έβγαλα σίγουρα 100 ml 3 ημερών σπέρμα, παχύρευστο.
Ούτε σε στόματα πρόλαβα να τελειώσω, ούτε τίποτα.
Ευχαριστώ κορίτσια, το είχα ανάγκη τους είπα. Κάθε πότε δουλεύετε; Κάθε μέρα απλά σε μια εβδομάδα γυρνάμε και οι 2 Ρουμανία.
Αλήθεια; Πότε;
Εγώ την Δευτέρα και η Νικόλ την Τρίτη φεύγει.
Κρίμα απαντάω.
Τώρα που σας βρήκα, θα σας χάσω...
Χαχαχαχα η Πάολα.
Αντίο.
ΥΓ. Το κρεβάτι μας άντεξε και τους 3. Εγώ φαντάσου είμαι 86 κιλά. Από 75+ η κάθε μια τους...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Νικόλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Sir Sexy
Σεβαστός
14
Πόντοι:
1.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 George Alpha, Sidefucker, Milfomaniac και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2025
Μπράβο που κρατήθηκες τόσο κ προλάβατε να κάνετε όλα αυτά ρε θηρίο
01 Μαρτίου, 2025
Για πόσο καιρό θα λείπουν τα κορίτσια ξέρουμε;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2