Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 127 10
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τη Luna την είχα βάλει στο μάτι από προηγούμενη φορά... Έτσι!
Είναι μια λατίνα μετρίου αναστήματος με σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, ωραίο μικρό βυζάκι ελαφρώς πεσμένο με ωραία ρόγα, κι ένα κωλαράκι μάλαμα Γλώσσα

Βόλτα λοιπόν, έλεγχος οίκων, ενημέρωση στο forum, και η απόφαση ελήφθη να περιμένω τη λατίνα Luna στον εν λόγω οίκο.
Ήρθε μαζί με τη Ρούμπι, περίμενα να γδυθεί εε "ντυθεί για δουλειά" και να σαλονάρει..
Μόλις εμφανίστηκε με κοίταζε με νάζι και καύλα Σαλιάρισμα , την κόζαρα κι εγώ κι έκατσε πάνω μου.. Έπιασα κωλαράκι και βυζάκι και λέω πάμε! Σημάδι φιλιού

Δίνω το γαλάζιο εισιτήριο, πάω δωμάτιο κι ετοιμάζομαι, δεν άργησε πολύ.
Μόλις μπήκε, λίγο social με ό,τι Ισπανικά έχω μάθει (ella no habla Inglés Χείλη σφραγισμένα ), γδύσιμο αμφότεροι, και με ξάπλωσε ωσάν πεινασμένη στο κρεβάτι, έσκυψε πάνω μου κι άρχισε να με φιλάει, από μαγουλο, λαιμό, στήθος, και κατέβαινε... Ουάου καρδιές!
Μετά ξάπλωσε πάνω μου body to body και μου φίλαγε το λαιμό, τρίβοντας τα βυζάκια της πάνω μου Αγγελούδι
Σχεδόν για όλα ρώταγε αν μ' αρέσει, μιας και η τσα ξέρει ότι δε με είχε "πείσει" κάποια κοπέλα μέχρι σήμερα.. Οπότε σίγουρα την ενημέρωσε (ή είναι τόσο καλή απο μονη της).

Στη συνέχεια κατόπιν ερώτησης (όπου φυσικά είπα si con plástico) μου το φόρεσε με το στόμα Σημάδι φιλιού και άρχισε μια ωραία πίπα, σχετικά βαθιά, χωρίς ιδιαίτερη τεχνική αλλά αρκετά καλή για το στόχο της..

Ύστερα με καβάλησε, έκατσε κανονικότατα στο εργαλείο και έδινε πόνο Γιούπιιι!
Μπρος πίσω, γρήγορα αργά, με κοίταζε σταθερά στα μάτια Ουάου καρδιές! κι έσκυβε και με φίλαγε στο λαιμό.
Μετά από κάποια λεπτά καβάλας σαν λυσσασμένο άτι, σηκώθηκε και ρώτησε τι θέλω, την έβαλα για λίγο normal και της φιλούσα κι εγώ το λαιμό, γαμιώντας την βαθιά και σταθερά.
Έπειτα της λέω με νεύμα για doggy, όπου στήθηκε σαν pro και τον έτρωγε με πονηρό χαμόγελο Κατσικογάμης
Στην αρχή έπιασα την κωλάρα της και τη γαμούσα δυνατά και γρήγορα, μέχρι που πρόσεξα την ελαστικότητα του πάτου της (χάρη στο τατουάζ που έχει πάνω απ' το κωλί της), οπότε και την έπιασα απ' τη λεκάνη και τη γαμούσα, κι έβλεπα το θέαμα της κωλάρας και του τατουάζ να πηγαινοέρχεται μπρος πίσω Ουάου καρδιές!Ασάλιωτα
Κάποια λεπτά λοιπόν ακόμα εκεί, και ήρθε το τέλος όλο εντός πλαστικού όπου το άδειασμα το ένιωσα σαν διπλό! Προσκύνημα
Βγήκα με την ησυχία μου, με περιποιήθηκε, την άγγιζα παντού, κι ύστερα από λίγο social (δε βιαζόταν καθόλου); αποχώρησε.
Τότε ήταν που συνειδητοποίησα ότι δε μου έπεφτε!! Ουάου! Ναι!
Αυτό αρκεί για να περιγράψει πόσο με καύλωνε η θέα στα τέσσερα!...

All in all ήταν μια πολύ καλή συνεύρεση, με το μόνο "αρνητικό" να είναι το ότι δε γνωρίζει Αγγλικά. Ωστόσο η συνεννόηση είναι εύκολη με τη γλώσσα του σώματος! Ματάκι

Θα προτιμηθεί ξανά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;