Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 137 10
Μπουρδέλα
216223
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημεράκι Δευτέρας και μετά από κάτι δουλίτσες, αποφάσισα να ξεχαρμανιασω στη Σάρα! 3η φορά στην συγκεκριμένη...!! Για όσους δεν γνωρίζουν η Σάρα είναι ένα μπαμπατσικο μιλφακι, κατά δήλωσή της Ισπανιδα(αμφιβάλλω βέβαια) 30 ετών πάλι κατά δήλωσή της(για μένα γύρω στα σαράντα) που έχει πλούσια όλα τα ελέη!! Βυζι μεγάλο(σιλικονατο) με piercing διπλό, ωραία Περιφέρεια γεμάτη, μεσουλα, γλουτοί και πόδια σχετικά σφιχτά! Έχει βέβαια λίγο κοιλίτσα που προσωπικά μου αρέσει!ωραίο δέρμα απαλό και χείλη σχετικά χοντρά! Καστανή με ωραίο πρόσωπο και ωραία ματια(χρώμα δεν θυμάμαι)! Με το που με είδε στο σαλόνι με θυμήθηκε και άρχισε τα τριψιματα. Πλερωνω, μπαίνω δωματιο(καθαρό από ότι είδα και περιποιημένο), γδυνομαι και περιμένω καθιστός στο κρεβάτι και σταυροποδι!! Δεν είχε κόσμο και ήρθε γρήγορα. Με το που μπαίνει, χαιρετουρες και ετσι όπως καθόμουν, την αρπάζω και αρχίζουμε κωλοτριψιματα, χαμουρεμα με φιλιά(μετρημένη γλώσσα) , γλειψιματα εκατέρωθεν σε στηθια κλπ! Ξαπλώνω λοιπόν σε μια φάση και αρχίζει να κατεβαίνει αφού έχω πετρωσει για τα καλά! Η πιπα σχετικά βαθιά (μετά από προτροπή μου) χωρίς χερι και δόντια, και μια περιποίηση από μπάλες και λιιιγο πιο κάτω(μόνο με γλώσσα όμως, μέσα στο στόμα δεν έπαιξε). Ελαφρά φτυσιματακια και κάρφωμα που και που στα μάτια! Ακαποτη! Αφού βαρέθηκε να γλείφει, καποτα και cowgirl στην αρχή! Δίνει πόνο και δεν κλέβει! Και δεν λυπάται να κολλάει πάνω σου! (κάτι που προσωπικά με εξιτάρει πάρα πολύ). Αλλαγή σε ιεραποστολικο όπου συνεχίσαμε τα φιλιά και τα γλυψιματα έτσι όπως χυθηκα πάνω της σαν το βούτυρο στο ψωμί, και τέλος στα 4 όπου πιστόνιαζα ποτε στα γόνατα κρατώντας την από τη μεση, ποτε ανοίγοντας τους γλουτούς της για να χαζεύω την τρύπα της και πότε χυμενος πάλι πάνω της παίζοντας με τις βυζαρες της!! Αδιαμαρτυρητη σε όλους τους ρυθμούς!! Σε παλαιότερη συνάντηση έχω αδειάσει και στο στόμα της που προσφέρεται στο πρόγραμμα! Το λοιπόν, φιλότιμη κοπέλα, με όρεξη να ευχαριστήσει τον πελατη και δεκτική σε ότι θέλεις. Στα μείον τα ψευτοβογγητα, η φράση που λέει συνέχεια κατά την διάρκεια του σεξ(αχ αγάπη μου έτσι χυσε), η μεγάλη χαλαρότητα του αιδοίου(σήμερα έβαλε και τζελ τρομάρα της) και αυτό το χαχανητο που έχει σε ότι και να της πεις.Αν εξαιρέσεις αυτά, είναι μια τίμια με όρεξη να σε ευχαριστήσει κοπέλα του αγοραίου έρωτα! Την επόμενη φορά θα επισκεφθώ και εγώ τα σκέλια της με την γλώσσα μου και θα σας πω νέες εντυπώσεις! Καλά ξαλαφρωματα σε όλους!! ?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!