Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 137 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kατεβηκα στον υπογειο οικο με σκοπο να τιμήσω για δεύτερη φορά την λυγερόκορμη Λίκα.
Η δεσποινίς όμως ήταν στο δωμάτιο και πηδιόταν ενώ υπήρχαν άλλα δύο άτομα έξω που περίμεναν.
Η υπηρεσία μου πρότεινε να περάσω με την άλλη κοπέλα την Μόνικα η οποία δεν είχε δουλειά εκείνη τη στιγμή.
Αφού η Μόνικα βγήκε στο σαλόνι και την είδα καλά έδωσα το εικοσάρικο και μπήκα δωμάτιο.
Η Μόνικα είναι μία νεαρή Ρωσίδα μετρίου αναστήματος με καστανό κόκκινα μαλλιά μέχρι την πλάτη δεμένα κότσο.

Το στήθος της είναι αρκετά μικρό με μεγαλούτσικες ρώγες, το κορμί της σε γενικές γραμμές αδύνατο ωστόσο έχει 1-2 κιλάκια στην κοιλίτσα της, όπως επίσης και λίγη κυτταρίτιδα στα κωλομεριά της, σίγουρα το σώμα της δεν είναι λαμπάδα σαν της Λίκα.

Το πρόσωπο της θα το έλεγα απλώς συμπαθητικό, δεν το βρήκα άσχημο αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας μόλις την αντίκρισα.

Η Μόνικα μπήκε στο δωμάτιο και με βρήκε ξαπλωμένο, στήθηκε ακριβώς από μπροστά μου ανάμεσα στα πόδια μου, έσπασε τη μέση της και τουρλωσε τα κωλομέρια της.
Άνοιξε τα πόδια μου και άρχισε να με φιλάει και να με γλείφει στο εσωτερικό των μηρών μου.
Συνέχισε να το κάνει αυτό εναλλάξ από το ένα πόδι στο άλλο,
Η αίσθηση το να γλύφει τους μηρούς μου ήταν πολύ ωραία με είχε πιάσει ρίγος ενώ το πέος ήταν έτοιμο να σπάσει από την καύλα.

Με τα γλειψίματα της και τα φιλάκια της έφτασε στα αρχίδια μου όπου τα έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τα γλύφει και να τα πιπιλάει.
Το έκανε πολύ καλά και δεν βιαζόταν.
Ασχολήθηκε κανα δυο λεπτά με τα αρχίδια μου και μετά έβαλε το πέος μου ακαποτα στο στόμα της. Η πίπα της πολύ καλή χωρίς καθόλου δόντι με βαθιά μπασίματά υγρή, ενώ έγλειφε και τον κορμό.
Πολύ καλή πίπα η μικρή ευγε της !!

Μου πέρασε καπότα και με ρώτησε πως ήθελα να τη γαμήσω, της είπα και στήθηκε στα τέσσερα με σπασμένη την μέση της, εντύπωση μου εκανε που σε όλη τη διάρκεια του γαμησιου είχε βάλει το εσώρουχο της μέσα στο στόμα της, ίσως το έκανε για να αποφύγει τα γλωσσόφιλα ή δεν ξέρω για πιο άλλο λόγο το έκανε αυτό.

Έφαγε δυνατό σφυροκόπημα στα τέσσερα χωρίς να κλέβει ενώ βογκούσε ηδονικά, την γύρισα και σε κανονική στάση όπου με αγκάλιασε με τα πόδια της. Ξαπλωμένος πάνω της την έπιασα από τους ώμους και της έριξα δυνατά καρφώματα στο μουνί. Η Μόνικα βογκούσε δυνατά ενώ το μουνί
δεν άργησε να γίνει υγρό από κάτω. Της έκανα πρόταση να τις γλείψω το μουνί επειδη ηταν υγρο αλλά μου είπε όχι κατηγορηματικά. Μείναμε σε αυτή τη στάση αγκαλιασμένοι όπου μετά από μερικά λεπτά έχυσα και με κράτησε μέσα της για στράγγιγμά.

Συμπερασματικά, μέτρια προς καλη εμφάνιση η Μόνικα, στο ακάποτο τσιμπούκι και στο γλείψιμο αρχιδιών δίνει ρέστα, στο γαμήσι δεν κλέβει και τον τρώει όλο μέσα, δεν βιάζεται, η υπηρεσία δεν ενόχλησε και ο χώρος πολύ καθαρός. Σίγουρα θα ξανά προτιμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
540
Πόντοι:
47.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Milfomaniac, Bonecrusher και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που δεν δέχονται γλειφομούνι.
review reaction 1 Reuzel
05 Μαρτίου, 2025
Λογοι: 1. Το αποφευγουν λογω δουλειας-καθαριοτητας, 2. Δε τους αρεσει ο συγκεκριμενος αντρας που το ζηταει, 3.αποφευγουν γιατι με το γλειψιμο κατω ξοδευουν ενεργεια, ισως τελειωσουν κιολας και θελουν να κρατουν ενεργεια για τα επομενα δωματια, 4. Σε καποιες ( λιγες)απλα δεν αρεσει, δε το κανουν
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2