Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 84 10
Μπουρδέλα 164883
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κριτική αφορά τον οίκο στο ισόγειο.
Δούλευαν δύο κορίτσια στην βάρδια, λατίνες και οι δύο. Η Σάρα μια κοντή αδύνατη και αδιάφορη για τα γούστα μου, σε άλλους όμως σίγουρα θα αρέσει, τα έχουμε ξαναπεί αυτά, δεν αρέσουν όλες σε ολους και η Λάουρα μια Κολομβιανή 22 χρονών κατά δήλωση της υπηρεσίας με ωραίες καμπύλες. Σχετικά ψηλό κορμί με μακριά μαύρα μαλλιά, μελαμψη με διάφορα διάσπαρτα τατού. Μου άρεσε πολύ οπότε βγήκα έξω για λίγο να τσεκάρω αν είχε καμία κριτική. Δεν βρήκα τίποτα αλλά αποφάσισα να δοκιμάσω και ξαναμπηκα. Η υπηρεσία διαβεβαίωσε και για τα δύο κορίτσια ότι δεν έχει παραπονεθεί κανένας πελάτης και δεν βιάζονται στο δωμάτιο.
Πλήρωσα,μπήκα στο δωμάτιο, φρεσκαρίστηκα και ξάπλωσα με το κινητό για να χαζέψω λίγο μέχρι να έρθει γιατί ήταν στο δωμάτιο. Πράγματι μετά από λίγα λεπτά ήρθε, έβγαλε τα ψηλοτάκουνα που φορούσε και το σουτιέν , έπιασε τα μαλλιά της κοτσίδα και με ρώτησε πως θέλω την πίπα δείχνοντας μου το προφυλακτικό. Αφού της είπα χωρίς τον πήρε στο στόμα κατευθείαν και σιγά σιγά άρχισε να ζωντανεύει μέσα στο στόμα της. Είχε μια ωραία ζεστασιά το στόμα της και ένα βελούδινο άγγιγμα τα χείλη της που μου άρεσε πολύ και η πούτσα μου έγινε καδρόνι. Δεν χρησιμοποιούσε καθόλου χέρι και αν και η πίπα της δεν είχε καθόλου ποικιλία , δεν έγλειφε περιμετρικά με γλώσσα ή μπαλάκια αυτό που έκανε ήταν εξαιρετικό. Προσπαθούσε να τον βάλει όλον μέσα στο στόμα και κάθε τόσο σηκωνόταν όρθια, έπαιρνε βαθιές ανάσες λες και πνιγοταν ενώ τα σάλια της έτρεχαν από ψηλά και έπεφταν πάνω στην πούτσα μου. Μετά ξανακατεβαινε και ρουφούσε ξανά και ξανάσηκωνόταν για να πάρει ανάσες Αυτό το έκανε 3-4 φορές και πραγματικά μου άρεσε πολύ.
Όση ώρα με ρουφαγε εγω έπαιρνα μάτι την κωλάρα της από τον πλαϊνό καθρέφτη που την είχε τουρλωσει και την χάϊδευα. Της έτριψα και λίγο την πούτσα στα χειλάκια της αλλά φαινόταν να μην ξέρει τι να κάνει και στεκόταν σαν χαμένη οπότε δεν το συνέχισα.
Όταν σταμάτησε για σεξ μου φόρεσε προφυλακτικό και της είπα να με καβαλήσει. Έβγαλε το στριγκακι της μου φόρεσε προφυλακτικό και ήρθε κι έκατσε πάνω στην πούτσα μου. Άρχισε να κουνιέται ρυθμικά κι εγώ να χουφτώνω τα καπουλια της και να γλείφω της φυσικές της βυζάρες. Ήταν ωραίο το θέαμα από τον καθρέφτη να έχω αυτό το άλογο πάνω μου και να το καρφώνω.
Γρήγορα την γύρισα για πισωκολλητό γιατί δεν θα μπορούσα να κρατηθώ για πολύ.
Εκεί ήταν όλα τα λεφτά.
Στήθηκε τέλεια, είχε απαλή επιδερμίδα, μελαμψο κορμί με διάφορα τατουάζ, μέση δαχτυλίδι και η κωλάρα τέλεια ετοιμη για ξεσκισμα .
Της τον έχωσα πιάνοντας την πότε από την μέση και πότε από τα καπουλια ρίχνοντας και μερικά ελαφρά μπατσακια και άρχισα να την γαμάω μανιασμενα. Εννοείται ότι δεν μπόρεσα να κρατηθώ πολύ και έχυσα στο λεπτό. Αφού στράγγιξα με την ησυχία μου τραβήχτηκα, της έδωσα ένα φιλάκι στο κωλομέρι για ευχαριστώ και πήγα στον νιπτήρα να ξεπλυθώ. Αυτή ντύθηκε και αφού με χαιρέτησε έφυγε χαμογελώντας.
Το καλό είναι ότι καταλαβαίνει δυο κουβέντες στα αγγλικά και δεν κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα για να αποφύγει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι. Δεν βιάζεται καθόλου στο δωμάτιο και έχει ωραίο θηλυκό κορμί με καμπύλες.
Την προτείνω σίγουρα γιατί αξίζει τα λεφτά της και θα περάσετε καλά σε αντίθεση με τις περισσότερες λατίνες που είναι φόλες.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την υπηρεσία γιατί ξέχασα το κινητό μου στο κομοδίνο και βγήκε στην πόρτα και μου φώναζε. Εγώ δεν κατάλαβα ότι η φωνή που άκουγα ήταν για μένα και μόνο όταν κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει το κινητό μου γύρισα προς τα πίσω και την είδα στην πόρτα. Τότε κατάλαβα ότι η φωνή που άκουγα ήταν για μένα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
185
Πόντοι:
32.478
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 DmtrsxXx, Johnny Red2, sinatra7 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού