Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 136 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη στον υπογειο οικο στη Λικα και συγκριτικα με τη γνωστη Σαμπινα του ισογειου διαπιστωσα τα εξης.

Η Ησυχια:
Κατεβηκα τα σκαλοπατια και καθισα στο σαλονι οπου επικρατουσε απολυτη ησυχια..
Στο Σαμπινοσπιτο η τραπ μουσικη παιζει στη διαπασων και ακουγεται απο το πεζοδρομιο..
1-0 Γκολ απο τα αποδυτηρια υπερ Λικας που δεν ακουει τραπ.

Ο Χωρος:
Και οι δυο οικοι ειναι πολυ καθαροι και προσεγμενοι με ντουζιερες πετσετες μεγαλα και καλα κρεβατια.
Ενας ποντος και για τις δυο 2-1.

Το Κορμί:
Aν και η εμφανιση ειναι υποκειμενικη, εμενα προσωπικα μου αρεσε το μαυρο μαλλι της Λικας το μικρο και λεπτο οωειδες πονηρο προσωπο της και το αδυνατο και πολυ σφιχτο κορμι της χωρις ιχνος κυτταριτιδας, κοιλια φλατ σχεδον βλεπεις κοιλιακους. Γαμπες - μηροι- γλουτοι στην τσίτα.
Στο υψος ειναι ιδιες, στηθος ιδιο μεγεθος , με τη Λικα να εχει πιο μυτερο βυζι και πιο μεγαλη ρωγα.
Η Σαμπινα ναι μεν αδυνατη αλλα θελει γυμναστηριο. Ενας ποντος για Λικα γιατι μου γυαλισε περισσοτερο. 3-1.

Social:
Η Λικα δεν ξερει ελληνικα, τα αγγλικα της ειναι περιορισμενα, η συννενοηση ειναι δυσκολη μαζι της, το γαμησι γινεται μεσα στη μουγκα.
Η Σαμπινα ξερει απταιστα ελληνικα οχι ομως και να τα γραφει. Βεβαια η μονη κουβεντα που λεει μεσα στο δωματιο ειναι το οχι.
Eνας ποντος στη Σαμπινα επειδη λες και μια κουβεντα περι ανεμων και υδατων μαζι της. 3-2

Η Διαθεση:
Η Λικα αγελαστη στο σαλονι με κατεβασμενα μουτρα και αμιλητη στο δωματιο.
Η Σαμπινα γελαστή και ευδιαθετη με περισσοτερο ναζι και πουτανια. 3-3.

Το Προγραμμα:
Aπλο ανακοινωνεται πλεον για τη Σαμπινα, υπεραπλο θα ελεγα εγω αφου απαγορευεται και βυζι να πιασεις.
Η Λικα εχει ελευθερο στοματικο στο μενου και σου επιτρεπει φιλακια στα βυζια και τις ρωγες οχι ρουφηγματα ομως.
Επισης η ελευθερη πιπα της ειναι καλη και εχει διαρκεια, τον βαζει αρκετα μεσα στο στομα της, δεν κανει και deep troat βεβαια, ενω εχει και καλη διαρκεια, δεν κανει αεροπιπα.
Απο αρχιδια δεν περνα καμμια ουτε κανουν 69.
Το ελευθερο τσιμπουκι δινει ποντο σε Λικα 4-3.

Η Αποδοση:
Και Σαμπινα και Λικα αντεχουν σφυροκοπημα και βαθιες πουτσιες, στηνονται πολυ καλα στα τεσσερα.
Δεν βιαζονται και δεν λενε ¨τελειωνε¨ αν και η Σαμπινα προσπαθει εμφανως να σε χυσει στην πιπα.
Επισης δεν κλεβουν στις στασεις, ενας ποντος και για τις δυο 5-4.

Το Ωράριο:
Πρωϊνή βαρδια για τη Λικα μεχρι της 5 το απογευμα καπου θα βρεις λιγο χρονο να της ριξεις ενα γαμήσι.
Μεσανυχτα εως πρωι για Σαμπινα σε συνδυασμο με την μεγαλη αναμονη μεχρι να βρεις δωματιο γυριζεις σπιτι σου ξενυχτις... αμα εισαι και παντρεμενος δε μπορεις να πας καν νυχτα εκει. 6-4

Συμπερασμα: 6-4
Ομορφες κοπελες μοντελέ και οι δυο τους. Καλη αποδοση και οι δυο μεσα στο δωματιο με περισσοτερες υπηρεσιες βεβαια απο τη Λίκα.
Σιγουρα η Λίκα θα ξαναπροτιμηθει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίκα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
540
Πόντοι:
47.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, sinatra7, Elganador και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Φεβρουαρίου, 2025
Με Σαμπινα περνουσα παλια με αλλο ονομα στο φ54-56& διδ 7-8με πολυ καλες εντυπωσεις τοτε, τωρα δε ξερω πως αποδιδει, με Λικα περασα προσφατα, δυνατη εμφανιση-, υπηρεσιες μετριες και κακα στησιματα, αν επρεπε να ψηφισω καποια σαφως υπερ Σαμπινας..(αλλα με επιφυλαξη..δε ξερω πως αποδιδει τωρα)
review reaction 1 review reaction 4 Dsar263, DmtrsxXx, Kamigawa
23 Φεβρουαρίου, 2025
Εγώ δεν πέρασα με τη Λίκα διότι δεν προσφέρει 69. Πώς γίνεται να πληρώσεις 20ρι και να μη γευτείς ένα τόσο όμορφο, νεανικό και τρυφερό μουνάκι; Θα περίμενα πάντως να την ξεκλείδωνες και να έπινες τα μουνόζουμα της.
review reaction 3 review reaction 1 Reuzel, Dsar263, DmtrsxXx και 1 ακόμα μέλος
23 Φεβρουαρίου, 2025
Αν η αλλη μου βγαζει βιασυνες-ταδη ξεπετας..δε καθομαι και ποκυ να επιμεινω..δε μου προκαλει καν την αισθηση ενταξει απο εμφανιση σιγουρα απ τις καλες παρουσιες στη περιοχη αλλα δε φτανει μονο αυτο.
review reaction 1 Dsar263, DmtrsxXx
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ηase καμμια σχεση η Σαμπινα του τοτε με το τωρα. Εχει πεσει πολυ η αποδοση της.
review reaction 1 Kamigawa, Dsar263
23 Φεβρουαρίου, 2025
Κamigava την πιεσα για 69 δοκιμασα αρκετα κλειδια ξεκλειδωματος αλλα δεν επιασε κανενα.Ακομα και 5 ευρω εξτρα της εδωσα και ανταλλαξα το ελευθερο τσιμπουκι της με το 69 αλλα τζιφος, προτιμα να ρουφα ακαποτη πουτσα παρα να της γλειφουν το μουνι. Μπορει να εχει κανα θεμα υγειας και να μην το θελει με τιποτα, δεν πιεζω καταστασεις.
review reaction 1 Kamigawa, Dsar263
23 Φεβρουαρίου, 2025
Επισης αυτο που γραφετε μερικοι περι..." ξεκλειδωματος" και μου προκαλειτε..αποριες..αν οχι κατι αλλο..δικη μου δουκεια ειναι να την...ξεκλειδωσω?? Δικη της δουλεια ειναι να με φτιαξει και να περασω καλα..γι αυτο πληρωνεις..για παροχη συγκεκριμενων υπηρεσιων..αν η αλλη θελει.." ξεκλειδωμα".. η' μαλλον κανει οτι θελει..." ξεκλειδωμα"( απειρο κοριτσι..??!!) δεν κανει για το χωρο..διαλεγεις αλλη..να σε ξεκλειδωσει εσενα πρωτα..και μετα την ξεκλειδωνεις σ επομενη επισκεψη κι εσυ...
review reaction 1 Dsar263, DmtrsxXx
23 Φεβρουαρίου, 2025
πες μου ότι εσύ την έπεισες να γίνει το next top fitness model...
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7