Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 220 10
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ημερα Κυριακη και αποφασισα να διεκδικησω αυτο που η σκατοτσατσα με τα ξανθα μαλλια και τα γυαλια εχθες μου στερησε με δολιο τροπο αφου εχωσε καπακια εναν κινεζο να γαμησει το Κατερινιω και μου ειπε να ερθω το απογευμα γμτχτ....
Για οσους δεν ξερουνε ειναι μια γλυκητατη κοπελα γυρω στα 25-27 με πολυ φωτεινη αυρα και χαμογελο.Ξανθια με χαλαροτητα και πεσμενο βυζακι λεμονι λογο γεννας απ'οτι λενε τα σημαδια.Οχι κωλαρου,αλλα με ωραια σχηματισμενα μπουτια και κωλο με λιγη χαλαροτητα.Βεβαια στο δωματιο οταν βγαζει τα πορνοτακουνα και το πουτανε σετακι φαινεται λιγακι βλαχαδερη...Οταν σαλοναρει η αιθουσα συγκεντρωσης αγαμητων φωτηζεται.Μουναρα δεν τη λες αλλα ειναι με τον τροπο της πολυ ελκυστικη.Σημερα ειχε ενα ωραιο πορνοσετ με μαυρα εσωρουχα και πορνοτακουνα.Αναμονη 5 ατομα και δυο δωματια.Απ'οτι καταλαβα τα δωματια ηταν για το Κατερινακι αφου η Αννα ηταν ελευθερη οταν πηγα.Τσατσα η συμπαθης ηλικιωμενη με το κοντο μαλλι και τα γυαλακια.
Στα του αγωνα η κοπελα κανει προκαταρκτικα,εκλεκτικα ελευθερο στοματικο με αρκετο χερι οπως διαπιστωσα σημερα,αφηνει γλειφομουνια και 69 αλλα γλωσσοφιλα γιοκ.Ειναι αντικειμενικα ομορφη και επιθυμητη απ'οτι μαρτυραει η συχνοτητα των συνευρεσεων της.
Εγω τον χρονο σημερα το εφαγα στο γλειφομουνι και την πιπα.Ελευθερη για να με προλαβει καθ'οτι χτυπησε η πορτα.Αν κρατιομουν λιγο ακομα ισως τα επαιρνε στο στομα το μωρο αντι να την κανω χαλια οπως σημςρα.Επαναλαμβανω.Η κοπελα ειναι επιλεκτικη στο ακαποτο μπουκιτσι.
Μπορω να πω το ευχαριστηθηκα.Δευτερη φορα που δεν τη γαμησα και εμεινα να με τελειωσει στην πιπα.Εννοειται οτι θα ξαναπαω σιγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;