Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 220 10
Μπουρδέλα
297173
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στο μαγαζι οπου στο σαλονι βγηκε η ομορφη Κατερινα.
Προκειται για μια 26χρονη κατα δηλωση της Μολδαβη.
Εχει ομορφο γλυκο προσωπο με ωραια γαλλικη μυτουλα.
Τα μαλλια της καστανοξανθα μακρια ισια.
Το στηθος μικρο και ελαφρα πεσμενο, το κορμι της εχει μερικα κιλακια
παραπανω κυριως στα μπουτια αλλα της πανε δεν την κανουν χοντρη.
Το δερμα απαλο και τρυφερο, μουνι αξυριστο αρκετων ημερων αλλα περιποιημενο περιμετρικα
χωρις τις τριχες να εχουν φτασει στα μπουτια.
Το προγραμμα της περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και φιλάκια στα 20 €.
Η Κατερίνα δεν μιλά ελληνικα και καταλαβαίνει λίγα αγγλικά μόνο.
Είσοδος της Κατερίνας στο δωμάτιο, ηταν χαμογελαστή και ευδιαθέτη.
Την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι γυμνή. Ξάπλωσα από πάνω της και άρχισα να γλειφω το λαιμό της,
μετά κατέβηκα προς το στήθος της οπου ρούφηξα τις ρώγες της, έδωσα μερικά φιλάκια στην κοιλίτσα της
και μετά κατέβηκα προς το αξύριστο μουνί της.
Άνοιξε τα πόδια διάπλατα και τις έφαγα το μουνί. Έγλειφα σαν τρελός το αρκετα υγρό μουνί της και την στενή κώλοτρύπα της.
Ξάπλωσα και με ρώτησε άμα θέλω καπότα στην πίπα οπου της ειπα οχι.
Η Κατερίνα άρχισε μία ελεύθερη πιπα αρκετά καλή με αργο ρυμθμο καλά μπασίματά στο στόμα, χωρίς πέρασμα από μπάλες.
Η διαρκεια του ικανοποιητικη.
Την έστησα στα τέσσερα και της έριξα δυνατό γαμήσι, δυστυχώς το μουνί της είναι πολύ χαλαρό και η αίσθηση χάλια,τα κωλομερια της ομως παλλονται και κανουν ωραια ηχο απο το χτυπημα.
Γύρισμα σε κανονική στάση όπου ξάπλωσα επάνω της χάιδευα τα όμορφα και απαλά μπούτια της και την γαμούσα με βαθιές πουτσιές.
Και σε αυτή τη στάση η αίσθηση του αιδοίου της ήταν πολύ χαλαρή σχεδόν σαν να γαμούσα αέρα.
Την κατάσταση έσωσαν τα άφθονα στοματόφιλα με μια δόση γλώσσας που και που, τα χάδια που μου προσέφερε με τα χέρια της πάνω στο κορμί μου, όπου δημιούργησαν μία ρομαντική ατμόσφαιρα κάνοντας με να αδειάσω μέσα της.
Στο δωμάτιο μέσα έμεινα σίγουρα γεμάτο δεκάλεπτο η υπηρεσία δεν ενόχλησε η κοπέλα δεν έδειχνε σημάδια βιασύνης.
Συμπερασματικά η Κατερίνα είναι μία αρκετά όμορφη κοπέλα με καλές υπηρεσίες σίγουρα αξίζει το εικοσάρικο.
Το μόνο αρνητικό το πολύ χαλαρό αιδοιο της.
Προκειται για μια 26χρονη κατα δηλωση της Μολδαβη.
Εχει ομορφο γλυκο προσωπο με ωραια γαλλικη μυτουλα.
Τα μαλλια της καστανοξανθα μακρια ισια.
Το στηθος μικρο και ελαφρα πεσμενο, το κορμι της εχει μερικα κιλακια
παραπανω κυριως στα μπουτια αλλα της πανε δεν την κανουν χοντρη.
Το δερμα απαλο και τρυφερο, μουνι αξυριστο αρκετων ημερων αλλα περιποιημενο περιμετρικα
χωρις τις τριχες να εχουν φτασει στα μπουτια.
Το προγραμμα της περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό και φιλάκια στα 20 €.
Η Κατερίνα δεν μιλά ελληνικα και καταλαβαίνει λίγα αγγλικά μόνο.
Είσοδος της Κατερίνας στο δωμάτιο, ηταν χαμογελαστή και ευδιαθέτη.
Την έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι γυμνή. Ξάπλωσα από πάνω της και άρχισα να γλειφω το λαιμό της,
μετά κατέβηκα προς το στήθος της οπου ρούφηξα τις ρώγες της, έδωσα μερικά φιλάκια στην κοιλίτσα της
και μετά κατέβηκα προς το αξύριστο μουνί της.
Άνοιξε τα πόδια διάπλατα και τις έφαγα το μουνί. Έγλειφα σαν τρελός το αρκετα υγρό μουνί της και την στενή κώλοτρύπα της.
Ξάπλωσα και με ρώτησε άμα θέλω καπότα στην πίπα οπου της ειπα οχι.
Η Κατερίνα άρχισε μία ελεύθερη πιπα αρκετά καλή με αργο ρυμθμο καλά μπασίματά στο στόμα, χωρίς πέρασμα από μπάλες.
Η διαρκεια του ικανοποιητικη.
Την έστησα στα τέσσερα και της έριξα δυνατό γαμήσι, δυστυχώς το μουνί της είναι πολύ χαλαρό και η αίσθηση χάλια,τα κωλομερια της ομως παλλονται και κανουν ωραια ηχο απο το χτυπημα.
Γύρισμα σε κανονική στάση όπου ξάπλωσα επάνω της χάιδευα τα όμορφα και απαλά μπούτια της και την γαμούσα με βαθιές πουτσιές.
Και σε αυτή τη στάση η αίσθηση του αιδοίου της ήταν πολύ χαλαρή σχεδόν σαν να γαμούσα αέρα.
Την κατάσταση έσωσαν τα άφθονα στοματόφιλα με μια δόση γλώσσας που και που, τα χάδια που μου προσέφερε με τα χέρια της πάνω στο κορμί μου, όπου δημιούργησαν μία ρομαντική ατμόσφαιρα κάνοντας με να αδειάσω μέσα της.
Στο δωμάτιο μέσα έμεινα σίγουρα γεμάτο δεκάλεπτο η υπηρεσία δεν ενόχλησε η κοπέλα δεν έδειχνε σημάδια βιασύνης.
Συμπερασματικά η Κατερίνα είναι μία αρκετά όμορφη κοπέλα με καλές υπηρεσίες σίγουρα αξίζει το εικοσάρικο.
Το μόνο αρνητικό το πολύ χαλαρό αιδοιο της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1