Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 61 10
Μπουρδέλα
102711
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πήγα πριν λίγες ημέρες στον 39 που έχει 4 με 5 σπιτάκια .
Επισκέφτηκα τον πάνω αριστερά οικο νομίζω γράφει το 5 νούμερο .
Το κορίτσι είναι μόνο χωρίς τσατσα ωραίο σώμα μακρυά κάστανα Μάλια γύρω στα 30 χρόνων .
Εμφανισιακά μου άρεσε έδωσα το κόκκινο παράβολο πέρασα στο τελευταίο δωμάτιο .
Είχε σφουγγαρίσεις αλλά το κρεβάτι άθλιο .
Έρχεται η κοπέλα βγάζει προφυλακτικό το φοράει σε πεσμένο πέος και το παίζει λίγο και το βάζει στο Στόμα της την χουφτώνα για να μου σηκωθεί . Σουτιέν δεν βγάζει . Σηκώθηκε λίγο και μου λέει σεξ ανεβαίνει πάνω βάζει σάλιο στο Νί της και τον βάζει μέσα της κουνιόταν ένα λεπτό πάνω κάτω μετά μου λέει πως θέλεις της λέω στα τέσσερα και έβλεπα την αδούλευτα τρυπουλα της και πρεσάρισμα για 4 λεπτάκια και τελείωσα
Μου είπε ευχαριστώ και έφυγε .
Δεν το κλαις το δεκάρικο αλλά πιστεύω Αν συμμετείχε περισσότερο θα είχε πολύ κόσμο εγώ θα την ξανά δοκιμάσω πάλι για να έχω σωστή άποψη
Αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Επισκέφτηκα τον πάνω αριστερά οικο νομίζω γράφει το 5 νούμερο .
Το κορίτσι είναι μόνο χωρίς τσατσα ωραίο σώμα μακρυά κάστανα Μάλια γύρω στα 30 χρόνων .
Εμφανισιακά μου άρεσε έδωσα το κόκκινο παράβολο πέρασα στο τελευταίο δωμάτιο .
Είχε σφουγγαρίσεις αλλά το κρεβάτι άθλιο .
Έρχεται η κοπέλα βγάζει προφυλακτικό το φοράει σε πεσμένο πέος και το παίζει λίγο και το βάζει στο Στόμα της την χουφτώνα για να μου σηκωθεί . Σουτιέν δεν βγάζει . Σηκώθηκε λίγο και μου λέει σεξ ανεβαίνει πάνω βάζει σάλιο στο Νί της και τον βάζει μέσα της κουνιόταν ένα λεπτό πάνω κάτω μετά μου λέει πως θέλεις της λέω στα τέσσερα και έβλεπα την αδούλευτα τρυπουλα της και πρεσάρισμα για 4 λεπτάκια και τελείωσα
Μου είπε ευχαριστώ και έφυγε .
Δεν το κλαις το δεκάρικο αλλά πιστεύω Αν συμμετείχε περισσότερο θα είχε πολύ κόσμο εγώ θα την ξανά δοκιμάσω πάλι για να έχω σωστή άποψη
Αυτά καλή συνέχεια σε όλους
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια