Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 60 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ακολουθώντας την κριτική του συναγωνιστή, πήγα στο κατάστημα να δω και μόνος μου. Πρωί κατά τις 09:50, καθόλου κόσμος, τσουπ βγαίνει η Μαρία. Είναι όντως ωραίο μωρό, με χυμώδες καθαρό κορμί, 4άρι βυζί και άβγαλτη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο, αρχίζει τα προκαταρκτικά, χαμογελάκια, πεντακάθαρος εγώ, όλα καλά μέχρι στιγμής.

Έρχεται η ώρα του προφυλακτικού το άνοιξε στο χέρι και το έβαλε λες και ήταν μπαλόνι, πολύ άβγαλτη η μικρή. Πίπα καλή, χαιδεύει και μπαλάκια, ωραία μέχρι εκεί. ΚΑι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Κόντρα πόδια σε ιεραποστολική φάση, να βάζει δύναμη, ρε χαλάρωσε.. ΤΙΠΟΤΑ, εκεί το δικό της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά χτυπάει και η πόρτα! Με το που χτυπάει η πόρτα σηκώνεται να φύγει, ρε κάτσε, τίποτα η δικιά σου.

Νευριάζω και της λέω περίμενε, φωνάζω την "υπηρεσία", της λέω θέλετε κάτι; Όχι μου λέει απλά την προειδοποιώ στο 8λεπτο γιατί έχεις μόνο 10 λεπτά!!! Εδω σηκώθηκε να φύγει της λέω, ή τα χρήματά μου πίσω ή κάθεται να τελειώσω!!! Όλα αυτά εννοείται με το παπάρι να κρέμεται!!!

Εντάξει μου λέει αλλά γρήγορα... Τη βάζω στα 4, κόντρα λεκάνη... Περιττό να αναφέρω ότι επισκέπτομαι οίκους από το 1995 και 1η φορά κατάλαβα τι είναι κόντρα λεκάνη!!! Το διάβαζα εδώ στο site και δεν το πίστευα.

Τέλος πάντων μόλις τελείωσα και ντύθηκα και βγήκα, η τσατσά ήρθε να ζητήσει συγγνώμη γιατί το Αλβανότουβλο δεν καταλαβαίνει ΚΑΜΜΙΑ γλώσσα και το ανακάλυψα και εγώ.

Νομίζω ότι είναι αξιοκρατική η βαθμολογία μου, και επίσης στα + η απολογία της τσατσάς. Αλλά φυλής και πάλι φυλής!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Wathefcuk
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια