Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 194 10
Μπουρδέλα
195895
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επιλογη οικονομικων λυσεων..και απο συναγωνιστη φιλο εμαθα πως δουλευει στο μαγαζι η Ολγα..που την ειχα πετυχει και παλαιοτερα, εσπευσα λοιπον μετα ορεξεων..παρα το κρυο. Ομορφουλα πολυ ωραιο σωματακι πετιτ κοντο μαλλι αλλα της παει, κωλαρακι ωραιοο..νομιζω ειναι και το δυνατο της σημειο..και πολυ καθαρη με υπεροχη επιδερμιδα! Ηρθε ευδιαθετη, ξαπλωσε διπλα μου ευχαριστηθηκα το σωμα της πανω μου..με ξεκινησε ζεστα γλειψιματακια σε λαιμο στηθος..κι εγω απολαμβανα να το βλεπω στο καθρεπτη ακριβως διπλα στο κρεβατι...κι αυτος ο κοκκινος φωτεισμος του δωματιου..με οδηγησαν σε ορεξεις μεγαλες..πιπα πολυ καλη..cow girl καλοο..και ακομη καλυτερο το doggy..μετα καυλωτικου θεαματος στο καθρεπτη διπλα..καταθεση γρηγορη σχετικα..ημουν καπως γρηγορο πιστολι..ομως το ευχαριστηθηκα! Ολιγοι αναστεναγμοι κι απ τις δυο μεριες..μια και ηταν καπως εντονη η ολη φαση..με ευχαριστησε ζεστα κι ευγενικα..κι αποχωρησα κι εγω..βγαινοντας στο κρυο..νιωθοντας ομως..ζεστος και κεφατος. Πολυ καλη συναντηση..σιγουρα μια καλη επιλογη στη περιοχη που σπανιζουν πλεον...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2025
Είναι νεαρή ;
N
Noname_GR
21 Φεβρουαρίου, 2025
Η Ολγα πιο παλια ηταν σουπερ.Μετα εκοψε τα προσφερομενα που την ειχαν κανει αναρπαστη και πλεον προσφερει ρνα απλο προγραμμα χωρις πολλα πολλα.Στις αρχες που μεσουρανουσε στο 109 ισογειο εκανε προγρμα που σκαλωνες μαζι της.Ειδικα εκεινο που μουνακι της που σε αφηνε να ρουφηξεις μεχρι τελους και το εβλεπες ροδοκοκκινο και μουσκεμα απο τα ζουμακια της τρελενοσουν.

koulamaria
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2