Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 166 10
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Σπάνιο στις μερες μας να πετυχαινεις καθαρη Ελληνιδα ιεροδουλη σε μπουρδελα και μαλιστα να ειναι σχετικα νεαρη. Στο Μεταξουργειο τουλαχιστον οι Ελληνιδες που εχουν απομεινει (Δαναη, Τζεννη, Ελενη Μανιάτισα κτλ) ειναι ολες περιπου 60 χρονων(και βαλε). Η Ρεα ηλικιακα οπως την κοβω πρεπει να ειναι καπου 30-35 χρονων (ισως και λιγο μικροτερη)... Ξανθια με ισιο μαλλι μακρυ μεχρι την μεση περιπου (παλια το ειχε σπαστο) υψος καπου 1,62 , βυζι 2 αρι νουμεροκαι σωμα καμπυλωτο με ωραια πιασιματα (στρογγυλος κωλος, μπουταρες και χωρις κοιλια) και χαριτωμενο προσωπακι...δεν ειναι η σουπερ μουναρα αλλα δεν την λες και ασχημη...Πρωτη φορα την ειχα πετυχει στο Ιασωνος 44 στο νεο βραδυ...εκτοται την εχω ξαναπετυχει Περδικας 1 οροφος βραδυ / πρωι -- Ιασωνος 44 παλαιο μεσημερια/ απογευματα αλλα και στο Ιασωνος 31 πρωι/ απογευμα...ολες τις φορες εκανε απλο προγραμμα (πιπα με καποτα)...Δυνατο της σημειο ειναι ο κωλος της ο οποιος δειχνει ωραιος στημενος στα 4...το μουνακι της εχει σχετικα καλη αισθηση και παντα ακριβως πριν μπεις βαζει λιγο λιπαντικο....Πολυ καλος χαρακτηρας και ηρεμη κοπελα γενικα...μια τιμια επιλογη (χωρις να σε ξετρελαινει βεβαια, τυπικα πραματα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρέα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Dsar263
Ανώτερος
63
Πόντοι:
9.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2025
Φίλε μου ξέρουμε που την βρίσκουμε; Γιατί νομίζω δεν δουλεύει σε αυτόν τον οίκο συνέχεια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1