Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 301 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συν-πουτσοδόται...

Μετά από ατελείωτες ώρες στυτικής ανεπάρκειας και κακομοιριάς, κατάφερα να μαζέψω δυνάμεις και κουράγιο να για γαμήσω. Τα κατάφερα όμως; πάμε να δούμε.

Ώρα περασμένη 13:00, καιρός μουντός, συννεφιά. Βρήκα να παρκάρω έξω από το κομμωτήριο του Αμπντουλλάχ, και ξεκίνησα τσάρκα από τα λατινοφωλομάγαζα της Φυλής.

*Να πω την αλήθεια, πήγα Φυλής για την μαυρούλα πιτσιρίκα που μου διαφεύγει το όνομά της, αλλά απουσίαζε... *

Από μετριότητα σε μετριότητα, ανεβαίνω τα σκαλοπάτια του συγκεκριμένου φοροεισπρακτικού καταλύματος.

Η ευγενεστάτη Ελληνίς τσατσά η μελαχρινή μου παρουσίασε 3 ομολογουμένως μέτριες λατίνες παντελώς αδιάφορες. Το πρόγραμμα αυτών απλό εκτός από την τελευταία που ανακοινώθηκε + ελεύθερο στοματικό. Το όνομα αυτής ήτο "Ντιάνα".
Η Ντιάνα είναι λατίνα, εκ Βενεζουέλας, κοντή μελαχρινη με μακρά κόμη, κώλο μεγάλο φυσικό αλλά αγύμναστο, βυζι μικρό, ηλικία πατημένη η τρίτη δεκαετία. Δέρμα απαλό και άοσμο. Περπάτημα αδιάφορο, βλέμμα παγερό, έκφραση αγέλαστη.

Με σκανδάλισε η λατίνικη μάπα της και κωλάρα της, οπότε το σκέφτηκα για λίγο, και εφόσον ανακοινώθηκε άνευ σκούφου πεοθηλασμός, προτιμήθηκε -κακώς-. Έβγαλα από την μπότα 40 γερμανικά μάρκα που είχα ξεχάσει από το 90', και προχώρησα στο κλουβί.

Και εδώ ξεκινά η κατρακύλα: το κορίτσι όχι μόνο βαριέται, όχι μόνο είναι τεμπέλα, είναι και παντελώς άσχετη στο σεξ. Καταρχάς, μετά από τον ψευτοδιάλογο στην μητρική της, αμέσως πήγε να τοποθετήσει σκούφο. Στην οδηγία μου "όχι καπότα" απάντησε "ναι καπότα". Της αναφέρω ότι η γυναίκα έξω ανέφερε ελεύθερο και γιαυτό επιλέχτηκε, για να λάβω απάντηση "ναι καπότα" (θα επεξηγήσω στο υστερόγραφο).

Σαφώς νευρίασα αλλά κρατήθηκα. Συνεχίζει τσιμπουκλικιρίδι άθλιο, και σε 8 δεύτερα σηκώνεται και λέει σεξ. Της λέω όχι σεξ, διότι δεν έχω στύση. Πριν τελειώσω την φράση είχε βάλει μουρουνέλαιο Μόλλερς στην καπότα. Της είπα να το αφαιρέσει και να επανατοποθετήσει το πέος στο στόμα της -μπας και-... το έπραξε, και συνέχισε το υποτιθέμενο τσιμπούκι της, έως ότου νευρίασα τέρμα...Την διατάζω να αποχωρήσει. Βγαίνει έξω, και αμέσως ακούω γελάκια από τον γυναικωνίτη τους...
Ντύνομαι, και βγαίνω έξω ενώ η τσατσά παρουσίαζε το πρόγραμμα σε πελάτες. Χωρίς να διστάσω λέω: " γιατί λες ψέματα για το πρόγραμμα; δεν κάνει ελεύθερο." Ορίστε; απαντά. Αγάπη μου ούτε γάμησα ούτε έχυσα ούτε τίποτα. Τρέχει μέσα και αρχίζει να ρωτά την Ντιάνα ποιο είναι το πρόγραμμά της κάνοντας νοήματα κτλ, για να λαμβάνει απαντήσεις και γελάκια. Σαφή ειρωνεία. Με κοιτάζει και της λέω " αγάπη μου σε κοροϊδεύουν. Κράτα το 20άρικο δεν με νοιάζει, αλλά αυτό είναι αίσχος". Και ενώ έφευγα, με ακολούθησαν και άλλοι 4 πελάτες που μας παρακολουθούσαν.
Με νεύρα, απογοήτευση και πεσμένη καύλα, κάποια νεράιδα με έσπρωξε και εισήλθα στο ακριβώς δίπλα σπίτι, και γάμησα την Κάτια την 45άρα λατίνα και το καταευχαριστηθηκα... ευτυχώς, διότι με τόσα νεύρα δεν γυρνούσα σπίτι. Μπορεί να κατέληγα σε κάποιο opapplay να καταστραφώ εντελώς.

ΥΓ: ίσως να ήθελε "τιπ" για ελεύθερο. Στα @@ μου. Δεν δίνω τιπ με κοροϊδία. Επίσης, να προσέξετε το εξής: "Σίν Κοντόν" σημαίνει ΧΩΡΙΣ προφυλακτικό. Ενώ αυτή -υποτίθεται- ότι έλεγε "Σί Κοντόν" που σημαίνει "Ναι προφυλακτικό". Δεν βγάζει νόημα αυτό που έλεγε, διότι δεν λέγεται έτσι, και δεν υπάρχει λόγος να το πει καν.
Προσέξτε. Μακριά. Πάτε αλλού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Patsouliño DeLa Vega
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotosdep2, Ημεδαπος , T.D.7 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Το "Ν" που κάνει την διαφορά....
ΜΑΚΡΥΑ από Λατινες...μόνο για μάτι είναι.Τα 20€ εμείς θα κάνουμε πολλή περισσότερη ώρα να τα βγάλουμε από αυτές που μπορεί να χρειάζονται μόλις πέντε λεπτά...σεβασμός στα λεφτά σας και κυρίως στον εαυτό σας ,ω συναγωνισται.
review reaction 1 sotosdep2, Ημεδαπος , Patsouliño DeLa Vega
19 Φεβρουαρίου, 2025
@argyrotoxos
- τον καφέ σας σκέτο τον ζητήσατε;
- ναι με ζάχαρη καστανή.
review reaction 1 sotosdep2, Stadium Municipal
27 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σας...καστανή ζάχαρη;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3